Skolavslutningar

Nu är det sommarlov för hela bunten 🌸

Igår började jag med att försova mig men det gick bra ändå på morgonen och ingen kom försent 😉 Victor, Alice, Oliver, Thor, Nellie och Älva hade en gemensam avslutning på en än nära deras skola där alla samlades. Varje klass sjöng, rektorn pratade och så vidare. Det hela avslutades med en picknick 🙂 Tyvärr så var det rätt kallt och blåsigt men det regnade iaf inte. Jag har inga foton då det var för mycket folk runt om hela tiden 😉

Vi åkte hem där Jennifer och Benny väntade och när Selina hade kommit hem fikade vi som vi alltid gör med tårta m.m

Småbarnen hade hjälpt till med tårtan ❤️ därav en avsaknad jordgubbe 😅

Rulltårta med grädde och jordgubbar i

Vi tog det lugnt under dagen och efter 15 åkte Jennifer och Benny till deras skola som hade avslutning på kvällen.

Niorna skulle springa ut 19.15 och vi kom dit i god tid för att få en chans till en p-plats i närheten. Det hela drog ut lite i tid men till slut sprang niorna ut i ren lycka. Vilken härlig känsla att se alla de glada ansikten 🙂

Mina älskade tvillingar ❤️ Jag är så stolt över de och att de orkade kämpa det sista tuffa året och dessutom höjde båda sina betyg ❤️

Trötta och glada åkte vi hem. Nu är det lov och sedan väntar nya utmaningar dessa två kids 😉

Kram❤️

LOADING..