Förbereder inför imorgon

Natt igen och jag är vaken efter att ha förberett inför imorgondagen och vår resa till Leksand sommarland. Dagen har varit full av tjat från barnen. Ska vi packa nu mamma????

De är så förväntansfulla och ikväll fick de äntligen packa sina väskor 🙂 Jag har övervakat deras packning, varit och handlat mat som ska tas med och packat allt förutom mina, Liljas och Davids kläder, det tar jag imorgon bitti. Orkar inte tänka mera ikväll 😅

Det ska bli skönt att åka iväg ett par dagar och jag hoppas att vi har vädret med oss 😉

Igår var det tråkväder hos oss men idag har det varit mycket bättre igen. Igår passade jag på att storstäda och torka köksluckor och annat tråkigt man inte gör allt för ofta. Älva smittades av det och hon städade i hallen och badrummet 🙂

Det verkar bli gott om äpplen i år. Träden är i alla fall proppfulla med små äpplen just nu.

Även vinbärsbuskarna är fulla med vinbär som barnen går ut i ett och äter 🙂

När vi kommer hem ska vi plocka en massa och göra vinbärspaj 😉

Dagarna går i rasande fart och vi bara njuter av att inte ha så många måsten hela tiden. En miniresa nu och en till i slutet av månaden är vad vi har fastspikat, sen tar vi dagarna som de kommer vilket är rätt skönt. Livet är rätt gott just nu om du frågar mig 🙂

Kram och godnatt ❤️

LOADING..