ANNONS

Terroristen Thor

/

Någonting händer med vår i vanliga fall snälla goa Thor!! Han har alltid sovit hela nätter så bra så, gnäller inte utan någon riktig anledning mm Men är helt förbytt idag! Ungen höll mig vaken i ett par timmar inatt och nu gör han inget annat än bara gnäller! Vad man än gör så låter (vrålar)han! Så vem det nu var som bytte ut våt Thor mot denna….denna….skrinkande ting….Kom tillbaks med vår son!!!
Eller kan det kanske äntligen vara de förbaskade kindtänderna som är på väg att spricka?
Hur som helst så är jag rätt groggy i huvet idag, som en billig bakfylla typ (inte för att jag kommer ihåg hur det kändes) och har inte nå större ork till att göra nåt kreativt här hemma………
Och regn har de lovat idag med:-(

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00