I-lands problem

Jag har, som den barnvagnsnörd jag är, redan nu börjat fundera på över vilken vagn vi ska skaffa till lilla pyret så småningom…… Har bara en Emmaljunga Scooter och en Brio race just nu och de duger ju inte till en bebis;-)
Har testat många många vagnar de senaste åren, ca.30-35st tror jag och gillar nog mest Brio och Emmaljunga. Båda två har några mindre bra detaljer men är i överlag de som fyllt våra behov bäst hittills…..
Kollade runt på Brios och Emmaljungas hemsidor igår och är lite besviken på de nya vagnarna:-( Brios är inte alls lika fina som de var för några år sedan tyvärr och Emmaljunga har fått några nya modeller som ser ut att komma från rymden eller nåt…..Sen tycker jag att färgerna på Emmaljungas har inte ändrats på länge…..
Har alltid varit sugen på att testa en Urban Jungle eller Bugaboo men tror inte att de blir så bra ändå i längden:-(
Hade en UJ när Alice o Oliver var små men den sålde jag efter 2 veckor! Den var snygg och så men funktionellt gillade jag den inte alls:-( Så då lär ju inte en UJ-enkelvagn vara någe bättre, El? Och Bugaboo tror jag blir för liten för snabbt då våra barn växer i raketfart:-D Och tror faktiskt att de båda vagnarna inte är rubusta nog för att klara av alla större barn som hänger och klänger vid vagnen!
Sen har vi ju Teutonia. Tycker att fun ser fin ut med Teutonias vagnar känns så….hm….plastiga på nåt vis? Hade en Timmy en gång men blev aldrig riktigt kompis med den heller….
Så nu undrar jag om någon har några bra förslag att komma med??

 1. Mirka skriver:

  Hej Gunilla och grattis till en liten Emma:-) Har försökt spana in dig redan men inte lyckats så bra än:-D Men vi ses nog inom kort;-) Kram

 2. Mirka skriver:

  Hej Gunilla och grattis till en liten Emma:-) Har försökt spana in dig redan men inte lyckats så bra än:-D Men vi ses nog inom kort;-) Kram

 3. Gunilla skriver:

  Hej! Vi har en Emmaljunga city cross nu åt lillan, men citykorg (liggdel) och jag är verkligen supernöjd. Den är rymlig samtidigt som den är lätt, smidig och enkel att fälla ihop. Tycker också att Briovagnarna blivit mycket fulare, därav valet av E-Lj.
  Vi springer säkert på varandra utanför dagis nån dag, då kan du spana in vagnen samtidigt som du beundrar bebis ;).

 4. Gunilla skriver:

  Hej! Vi har en Emmaljunga city cross nu åt lillan, men citykorg (liggdel) och jag är verkligen supernöjd. Den är rymlig samtidigt som den är lätt, smidig och enkel att fälla ihop. Tycker också att Briovagnarna blivit mycket fulare, därav valet av E-Lj.
  Vi springer säkert på varandra utanför dagis nån dag, då kan du spana in vagnen samtidigt som du beundrar bebis ;).

 5. malin skriver:

  är vagnfantast jag med,, =) skulle kunna byta titt som tätt haha
  har nu en emmaljunga city cross, i färgen pro forest såååå fin,, med fina grodor och fjärilar i suffletten som sonen gärna ligger och kikar på, hade liggkorgen då lilleman var mindre men nu med sittdelen,,
  verkligen en lätt och behändig vagn,, dock lite nyfiken på cangeroon pga de svängbara hjulet,, har med en carena double swing och den e super,,

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..