En fråga bara?! Behöver hjälp!!!

Finns det någon snäll människa som kan hjälpa mig med en ny design???
Jag kan ju inget om sånt alls:-(
Antingen vill jag ha en helt ny design eller så räcker det med några små ändringar bara*blink,blink*

  1. Mirka skriver:

    Ooh, jag kan ju inget om sånt här men min tanke var att byta till nya bilder på barnen och få in ul-bilden. Och att det ska stå "snart" framför tiobarnsmamma:-) Sen om du vill göra helt ny sorts bakgrund mm så är det helt ok (vet inte om Lady Dahmer som gjort min nuvarande design gillar att man gör ändringar i "hennes" design):-)
    Maila gärna så kan vi diskutera mera privat;-)
    mirka_karanko@hotmail.com

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..