Tack!

Vill säga tack och åter tack för er alla som följt oss på tv och som har varit såå underbara i era kommentarer mm!!

Barnen var lite ledsna igår efter det sista avsnittet och undrade de med ” Men, vad ska vi nu titta på på måndagar??”
Vi var lite oroliga innan vi drog igång med hela denna ”karusell” om hur det skulle påverka barnen när allt visades på tv och känner nu enbart lättnad och att vi valde rätt som ställde upp:-) Barnen (och då mest de större) har inte råkat ut något negativt alls TVÄRTOM:-)
Även de yngre barnens dagiskompisar har följt oss i tv:n och jag får så många kramar och små härliga pratstunder med de barnen när jag kommer till dagis:-) Jättekul!

Men¬† men, livet går ju vidare ändå och jag/vi finns ju kvar här på bloggen:-D Jag har ju också fb men har inte riktigt vant mig att använda den…..

Det har varit lite önskemål om en bild på min tatuering med barnens namn (Thor saknas än så länge) och även bilder¬†på mina tårtor:-) Enklast är att gå in på mitt galleri på familjeliv.se ( Mirkamu), där finns bilder på tatueringen och nästan alla tårtor jag gjort;-)
Länk:¬† http://www.familjeliv.se/Hem/mirkamu/galleri.php

Nu magbild kommer på torsdag när det blir en ”full vecka”;-)

Idag firar vi vår bröllopsdag:-) Åtta år som gifta! Attans vad tiden går fort:-D
I vanliga fall går vi ut och äter en god middag men denna gång har vi valt att vänta med det tills på lördag då vi har lättare att få barnvakt:-)

Nu väntar tvätten på mig…..KRAAAAM

 1. Hej!!
  Ville berömma Er för att Ni tar fin hand om snart 10 barn..
  Jag har fullt upp med 5 barn i åldrarna 15,12, 7, 5, 1,5 år…Varannan vecka bor de 2 äldsta hos sin pappa..
  Har följt Familjen Annorlunda slaviskt,
  det har varit min heliga stund i veckan!
  Hoppas verkligen det kommer fler avsnitt .
  Lycka Till med bebisen i Maj!
  Vilken snygg vagn Ni köpt, förresten!!
  Kram Pernilla

 2. cajsa skriver:

  hej Mirka

  först måste ja säga att jag kommer sakna se eran familj på tv. ni verkar ju helt underbara.. å ja ställer mej samma fråga som dina barn vad ska man nu se på Måndagar.. Hoppas verkligen vi får se er snart igen i rutan… kram

 3. Jaana skriver:

  Grattis på bröllopsdagen!! Det har varit roligt att få följa er under måndagskvällarna med barnen och vi har spelat in varje avsnitt och nu har vi kollat säkert hundra gånger på varje avsnitt då mina barn älskar programmet… Hoppas på en ny säsong… Lycka till och kramar från Eskilstuna 🙂

 4. Sofia skriver:

  Åhhh kommer sakna er ju!! Hoppas det blir en ny säsong.

  TACK så hemskt mycket för att vi har fått följa er i TV; det har varit superkul 🙂

 5. Mirka skriver:

  Helen Kristiansson: Vi skulle lätt kunna flytta längre bort från Stockholm….om inte det vore detta med arbete. Peter har ju ett väldigt bra jobb med bra lön och det känns lite väl våghalsigt att lämna sånt i såna här tider tyvärr…. Men tusen tack för ett trevligt förslag:-)

  Anna: När man är arbetslös/föräldrarledig så gäller det 15tim/v på dagis här. Men de flesta har då barnen där 5tim/dag i 3dag/v vilket är mycket bättre för barnen:-)
  Nu efter flytten så tar det ca.15-20min att gå till dagis/skola.

  Prillan: Tack:-)

  Jessica: Barn är så söta med sina kommentarer:-D

  Camilla: Tack:-)

  Sussie: Tack:-) Skicka hit lite sol också;-)

  Kicki Olsson: Tack, ja det får vi hoppas:-D

  Anna: Tack så mycket:-)

  Mikaela: Ja vi får väl se hur det blir sen….

  Linda Aström: Tack så mycket:-) Jag använder sugerpaste,flowerpaste och även marsipan ibland:-)

  Marie: Tack:-) Jag har ju ingen utbildning så vet inte om nån skulle vilja anställa mig….

  Lotta: Tack:-)

  Johanna: Tack:-)

  Camillasnyahem: Ja vi får se om de frågar oss igen:-D

  Kadri: Tack:-)

  Evelina: Tack:-)

  Vendela: Tack tack:-) Inte helt omöjligt att vi skulle tacka ja till en ny säsong;-)

  Maria: Tack: Bestämm först var i kroppen du vill ha tatueringen. Kanske lite krumiluxer o blommor och barnens namn där runt om….

  Angelica: Tack:-)

  Weronica: Nä jag menar verkligen tvättstugan! Har tvättstapeln men P har inte kopplat in den ännu;-)

  Anonym: Ja, Jennifer och även Alice är kopior av mig när jag var liten:-D

  Sandra m 5 ljuvliga barn: Tack:-) Det är en riktig barbie i tårtan:-D man bygger upp själva tårtan i en skål som vänds upp o ner sen så får man kjol-formen:-)
  Jag har varit brunett imellanåt men tröttnar fort på det….så nu håller jag mig blondare. Trivdes inte riktigt i frisyren…. P vill att jag färgar håret svart som jag hade gjort när vi blev ett par (hårdrocksbrud vet duS)

  Kristina: Har aldrig skrivit gravdagbok eller förlossningsberättelser:-( När det kommer till foton i allmänhet så är jag katastrofalt dålig på att fixa album mm! Fotona ligger i en kartongskäms på mig….Och nu framkallar vi inga foton längre…

  Carita: Tack:-)

  Sargit: Hej tjejen, hur går det nu när du jobbar igen? Hoppas att barnen mår bra så ses vi ju säkert i "byn":-D Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..