Köar igen…..

Nu sitter jag i denna jäkla telefonkö till försäkringskassan igen….hatar verkligen att behöva ringa dit*blää*
Jag pratade ju med de förra måndagen ang. min sjukskrivning/pengar och då hade ett papper försvunnit nånstans på vägen så de skulle skicka mig ett nytt papper att fylla i. Men har fortfarande inte fått det:-(

Har nu under skrivandet kommit fram till fk och de tyckte jag borde ha fått papprena……undrar om det är nån som snor min post eller?!? Hur som haver….de skickar nya papper IGEN och nu manuellt med A-post så senast på fredag SKA jag ha fått de*pjuuh* Hoppas det också….
Det blir ju lite surt om mina pengar blir allt för försenade:-(

Vi hade en lugn kväll igår, min mamma kom på fika-besök:-) Tittade på House – Älskar den serien nästan lika mycket som Greys Anatomy:-D Tyvärr så somnade jag efter 45min och missade givetvis slutet:-( Nån som kan berätta hur det gick för den 2-könade pojken och även för House??

Linnéa fick stanna hemma idag, hon har gnällt om ont i halsen och huvudet sen igår. Men nu verkar hon må bra:-) Kanske ville hon bara vara ensam med mamma:-D

Har dammsugit upp efter igårkvällens gottande med popcorn, ungarna fick ett varsitt litet skål och sen har man kärnor och smulor typ överallt:-D

Börjar verkligen längta efter bebisen nu, de här sista veckorna är alltid så långa.
Magen börjar bli tung, speciellt när man är ute och går…det trycker ner ordentligt nu så jag går inte fort direkt:-D
Har även börjat få massa sendrag vilket jag tidigare haft max 3-4gånger i hela mitt liv. Inte skönt:-(

Har beställt lite kläder på nätet med:-)
En vårjacka till mig *kors i taket* då Peter hatar min röda gamla jacka:-D
Nu blev det en marinblå ,valde mellan den och en rosa men rosa passar nog inte till allt:-)
Victors vinterjacka gick sönder för några veckor sen och han har bara sin overall så hittade en jättefin grön/svart jacka för halva priset åt honom:-)
Det blev även en ny vårjacka åt Victor:-)
Och ett par jeans åt Kevin:-)

Vi ska gå igenom vår källare i slutet av månaden när containern finns på plats. Måste se om nåt har blivit skadat efter vattenläckan i vår gamla källare. Ska även kolla då (om de inte är skadade) vad för vår-ytterkläder som behövs införskaffas även så med vår/sommar skorna…. Lika bra att kunna börja handla redan nu i så fall:-)

Linda skulle komma förbi på en fika idag men hon har så mycket med skolan nu så hon har nog fastnat där stackaren. Så nu pimplar jag kaffe för mig själv och äter upp kakorna själv:-D:-D

 1. skriver:

  appråpå house…ja det var vanlig sport dryck som var boven….men då kanske någon kan svara på ett annat house avsnitt som jag somnade ifrån precis i slut minuten…vad hade mannen som ständigt hade ont…han som ville ta självmord pga smärtan…var för en tre veckor sen kanske..

 2. anna skriver:

  Helluuu!

  Synd att ni bor i Märsta (bor i Bålsta, annars skulle jag kunnat ta en kaffe med dej idag, hade de lite tråkigt idag 😉
  Då skulle jag kunnat ta med mej alla mina småttingar, har nästan lika många som du (bebis i magen nu, är lika roligt varje gång eller hur? =)).
  Ville bara skriva av mej lite…. nu när alla småttingar roar sej själva…
  Hej på ett tag!

 3. Mirka skriver:

  Annica: Pappret kom idag i alla fall:-)

  Erica: Tack:-)

  Loella: Tack för tipset:-) Lycka till med bebisen;-)

  Ida: Tackar:-)

 4. Maria skriver:

  Hej!
  Recepten ska jag testa vid nästa tårtbak. Du skulle kunna ge ut en tårtreceptsbok med alla dina goda tårtor.
  Hoppas att det går bra med dig och att du kan ta det lite lungnt. Ser ut att bli en fin dag idag. Ha det bra kram Maria

 5. Ida skriver:

  Hej Mirka!
  Måste säga att du är en toppenmamma! All credit till Er som är såna suveräna föräldrar.

  Angående House igår så kan jag ge lite update. House gick ju på metadon men de valde han att sluta med och han fick tillbaka sin tjänst och iom det valde han att sluta med metadon så han kommer bli den gamla vanliga House 🙂 Den tvåkönade pojken klarade sig utmärkt, de visade sig att de va någon typ av sportdryck som torkat ut hans kropp och den reagerade på kontrastvätskan dom sprutade in så han var egentligen helt frisk. Hoppas du är nöjd med detta.
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..