ANNONS

Mmmm……Som i……

/

Jag bara älskar påsktiden och det för att då finns det MEMMA att köpa:-D:-D
Så imorse tog jag mig till Ica och köpte ett paket, mmmm vad gott*myser*

Kors i taket… Idag kom papprerna från FK!! Inte en dag för tidigt:-D

Igår var en lugn kväll….barnen var trötta och somnade före kl. 20 redan:-) Jag själv slumrade i soffan och vaknade lagom strax före kl 21 och Greys Anatomy:-)
Peter köpte filmen 2012 igår och Kevin ville gärna se på den men han får snällt vänta till helgen då filmen är rätt lång:-) Jag var ju och såg den på bio med min mamma och den är rätt bra…helt klart sevärd!

Idag är jag då i v.33+0:-) Magbild från idag:

Lite andra bilder….

Ungarna älskar att pyssla och klippa mm

Glad Thor:-)

Gitta kom förbi på en fika innan hos skulle åka och jobba:-)
Undra vad man ska hitta på för middag idag?? på dagis äter de korvstroganoff idag som korv blir det inte….igår åt vi spaghetti o köttfärssås…. Hmmm, står still i huvet just nu:-D Nåt lär jag väl komma på till slut:-D

16
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00