ANNONS

Nellies namn…dop…

/

Nu har Nellie fått alla sina namn, jag valde ett till namn som jag bara ville få med:-)
Så hon heter:

NELLIE  Freya Savannah

ANG. DOP

Alla våra barn är döpta. Inte på grund av religiösa skäl utan för att jag gillar seden och tycker då att eftersom både jag och Peter är döpta så var det rätt naturligt att även döpa våra barn:-)

Alla barnen har ju då ävengudföräldrar. Och då har vi kommit till det svåra när det gäller Nellies dop….

Jag kan inte påstå att vi har gjort så lyckade val alla gånger när det gällergudföräldrar:-( Vissa av¬†gudföräldrarna var då när de blev tillfrågade , väldigt bra vänner med oss och det kändes rätt att fråga de…Men sen har några flyttat långt bort mm mm så nu har man liksom noll kontakt med de och det tycker jag är supertråkigt:-(
Jag vet inte riktigt hur vissa ser på det här med att acceptera/tacka ja till¬†att bli gudförälder till ett barn??
Är det bara en kul grej eller?

Jag har blivit frågad om att bli gudförälder en gång och jag tänkte igenom det länge och väl innan jag tackade ja till förfrågan! Jag vill känna att jag kan och vill hålla kontakten med gudbarnet oavsätt vad som händer oss vuxna i mellan! Jag vill kunna finnas där för mitt gudbarn om hon behöver någon att prata med, en extra trygghet här i livet liksom:-) Och jag vill veta att jag kan uppfylla det under årets lopp…inte bara när barnet är litet och gulligt. Jag vill skapa ett lite speciellt band med mitt gudbarn och det för resten av livet:-)

Alla mina syskon är gudföräldrar åt ett/två av barnen och de finns ju där alltid….mycket för att de är ju släkt…
Emmelie är gudmor åt Thor…..funkar kanon;-)
Sen är det vänner (6st)¬†och av de är det faktiskt bara EN som alltid kommer ihåg sina gudbarn! Inte så att jag på något vis begär att det ska köpas grejer el dyl.Absolut inte,¬†utan tycker att man kan visa att man kommer ihåg de på grund av just för att det är ens gudbarn! Små gester mot barnen är bättre än inga alls liksom!
Så nu vet jag inte längre om jag vill råka ”gå på en nit” igen när det gäller Nellie:-( Jag har ett par väldigt nära vänner som skulle passa fint till¬†uppgiften men men det trodde jag ju om de andra med….jag vet inte längre om det kanske är bättre att ta en släkting i stället….?

32
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00