Onsdagens resultat

Onsdagens 19/5 steg blev: 11 375

 1. Sofia skriver:

  Måste bara säga att det var riktigt bra det du skrev på Carolas blogg om den där snubben som ville att man skulle betala hans studier.

  Mvh Sofia

 2. Mirka skriver:

  Anna: Jag går inga speciella rundor utan det är bara vardagsmotion för mig just nu:-) Men jag ska börja träna på min crosstrainer inom kort;-)
  Har testat många dieter förr i tiden…sjukhusdieten, andra sjuka svält-dieter,naturdiet(pulverdricka), GI…. Jag hade lite problem med viktfixering runt 20-årsåldern och åt typ inte mycket alls, vägde bara 50kg då och blev som ett benrangel:-( Allt blev bättre när jag blev gravid med Kevin och nu brukar jag väga runt 67-70kg men har som trivselvikt 65kg och skulle gärna vilja väga det igen. Jag är 169cm lång. Jag tycker att GI var en bra metod men jag är också sockerberoende och faller alltid tillbaka förr eller senare:-D Nu tänker jag bara på att äta relativt bra mat och att röra på mig lite mera…

 3. Anna skriver:

  Undrar om du går vissa rundor eller går du bara (vardagsmotion?)Har du testat nån diet för att gå ner i vikt? Vilken isåfall? Har du varit med i Viktväktarna eller dyl?
  Hur lång är du och vilken är din trivselvikt?
  Jag kämpar på men det är inte lätt när man är sockerberoende… KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..