ANNONS

Fullspäckat i måndags

/

Måndagen var stressens dag…..
Lämnade barnen på dagis, förrutom Victor som skulle till bvc. Vi har nu ett tag tyckt att han hör illa och nu skulle det göras ett nytt hörseltest.
Testet gick bra på det ena örat men med det andra örat hörde han inte vissa ljud och remiss skickas nu till en specialist…
Nellie vägdes också, 3 520g vilket är jättebra:-)

Lämnade Victor till dagis och mötte upp min syster och Denise. Nellie hade tid för de nya provtagningarna på barnläkarmottagningen nere i Märsta kl.11.30.
Vi passade på att promenera dit då vi hade tid med det:-)
Denna gång skulle de ta flera prov (??) på Nellie så nu stack de henne på handen i stället för det lilla stick i fingret! 5 små rör fylldes. Hon gillade inte att bli fasthållen men det gick snabbt och smidigt ändå. Det var nog min syster som led mest trots att hon satt i väntrummet:-D Hon är ju så blödig min syrra….stackaren var tvungen att hålla för öronen när Nellie skrek:-D:-D

Anneli och Victoria väntade på oss utanför läkarhuset då vi skulle ha en lunchdate:-)

Efter lunchen gick vi hem efter en kort avstickare till Märsta centrum. Han bara typ kolla igenom posten, sen skyndade jag vidare till Linnéas utvecklingssamtal. Kom lite försent men det gick bra ändå:-)
Linnéa har skött sig bara fint:-)

Hämtade dagisbarnen och hem för att plocka undan lite och börja med middagen. Ville vara färdig äten innan tvättstugan började kl.17.30. Syrran och morsan kom lagom till middagen….

Vi var ute hela kvällen och även Anneli kom på en fika:-) Det blev lite sen ingång och barnen kom i säng närmare kl.22!

Jag har varit dålig på att fota nu…eller har haft dåliga batterier och glömt att köpa nya….

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00