Lycka:-)

Att jag har¬†en underbar¬†man är ingen hemlis men det finns en liten pluss i kanten hos honom!

Han gillar fotboll lika lite som jag gör!!

Det är lycka det:-) Nu slipper vi, så här i vm:s tider, tjafsa om tv:n mm som många andra par gör….
I stället så kan vi tillsammans svära över det dåliga tv-utbudet som kommer att visas på tv:n:-D

 1. Jag är jätteintresserad av fotboll men det är inte min sambo, DOCK fick jag honom att bli MER intresserad än vad jag är genom att säga att man ju kan tippa på matcherna och vinna pengar. Han gillar nämligen alla slags tips. Så nu sitter han bänkad vid varenda j*la match:-D

 2. Hejhej!! kan du inte lägga ut lite bilder på den minsta trollungen

 3. Mirka, när ska du sätta in en bild på nytillskottet i ramen där upp bland dina andra trollungar? 😉

 4. Hej Mirka!

  Tack för inlägget :-). Måste ju bara säga att jag har en lika fantastisk karl jag med ;-). Nog för att han gillar sport men helst egna utmaningar, inte 5648756965 timmar framför VM.. HA HA HA. Inte jag heller… tycker om galna utmaningar visst men är absolut inte sundheten själv ( bara galen ).

  Känner mig piggare även om det inte har blivit jordgubbar varje dag, snarare vila utan barn. Men tröttheten kom ganska snabbt hemma igen då man väcktes upp till verkligheten igen med sju underbara barn hemma ;-).

  Nu väntas Västerås som nästa långledighet utan barn. Men innan dess har vi ett par turer att göra. Kronprinsessans giftermål ( tänker inte titta men åka in med barnen, Thomas står vakt på Skeppsbron ) och sen en tur runt midsommar också. Där mellan kommer jag att jobba halva dagar också. Ingen rast ingen ro! Men det är det å andra sidan att vara hemma med, fullt ös alltså ;-).

  Vad har ni för bil i vanliga fall ( lite nyfiken bara ).
  Vi hade "Bettan" som smeknamn förut men på våran gamla mercedes ( och innan alla barn kom ). Men det namnet försvann lika fort för den bilen strulade utav bara h*%#¬§e.

  Kul och läsa att du också inte hinner med drickandet eller rättare sagt hade ett vilt ungdomsliv. Känner så igen det själv… man missar inget även om det är rätt gott att ta sig ett glas ibland. Får se hur det blir till min 35-års dag i augusti :-)))).

  Hoppas ni alla i familjen MÅR GOTT! Ha det bäst så länge..

  Kramar Eva

 5. Förstår precis vad du menar 😀
  Vi har ju vart med att spela in lite innan ''fuskbyggarna'' så det där med kameran glömmer man ju lite men 8 timmar och 3 dagar i veckan blir ganska mycket när det gäller tio veckor:-)

  Barnen vill jag är tveksam Thomas gör som jag vill 😀

  Hoppas du får en fin dag!
  Kram / Jessica!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..