Heta helgen *S*

Shit, vad solen har gassat denna helg, varmt så in i norden men så skönt ändå:-D
Man orkar inte göra så mycket och jag är så glad över vår uteplats och framförallt partytältet som står där!
Perfekt att sitta under tältet med Nellie så hon inte får sol på sig:-)


Man är inte så hungrig i värmen och då är det riktigt gott med fil, banan, jordgubbar och russin:-)

Istället för att fylla poolen (som måste tömmas innan man går in) så har vi haft vattenslangen ute vilket är jättekul tycker barnen:-D


Selina tar en vilopaus


Thor är tveksam mot duschandet:-D….


och tyckte att det var mycket roligare med gyttjebad:-D Han lekte länge och väl med denna lilla lerpöl som bildades av all vatten….till slut satt ha i pölen och lekte:-D 2 gånger badade jag honom då han smet till pölen efter det första badet:-D

I lördags kom min mamma och Armas över. Vi grillade massa gott, fläskfile, korv, ostfyllda/baconlindade champinjoner, makrill och en tonfiskfilé:-)
Peter hade köpt en stor tonfiskfilé då han ville veta hur den smakade pga sitt pris ca. 300kr/kg! Och visst var det gott MEN köper ändå hellre oxfilé för de pengarna:-D
Mamma bjöd på efterrätt: varma (grillade i folie)bananer med choklad i:-) Helt otroligt gott och barnen älskar det de med:-)


Mamma


Styvpappan Armas


Mammas kille:-D


Benny gottar i sig banan


Så här kan man se ut efter sin banan:-D


Nellie

Efter grillningen gick jag och de flesta barnen och grattade min väninnas dotter Jeanina som fyllt 18år!


Fina Jeanina som har kolatårta i ansiktet då hennes syster tröck tårtan i ansiktet på henne:-D

GRATTIS IGEN TJEJEN:-D

Idag har vi haft besök av Linda och hennes tjejer som också ville leka med vatten:-)

Tog en ”siesta” inomhus där det faktiskt var svalare än ute:-) Nellie sov länge på eftermiddagen, hon är inte så förtjust i värmeböljan……


Nybadad tjej:-)


Pojkarna vilar på dagen och tittar på film:-)


Medans Alice leker med saker som står på fönsterbrädan:-D


Dagens efterrätt: glass, jordgubbssås och jordgubbar:-) Alla andra fick även maränger (jag gillar inte det)….
Gott gott:-)

Linnéa åkte med Emmelie på bio för att se den nya Twilight-filmen och ska sova över hos syrran sin:-)

Jag har dessvärre fått urinvägsinfektion….inte skönt:-( Men har börjat äta medicin så det borde kännas bättre imorgon:-) Jag tror att jag dricker för lite nu i värmen…..

Sen till sist……men inte minst!

Jag vill tacka för alla de fina kommentarerna jag har fått av er underbara människor:-)

Jag tar inte¬†åt¬†mig så när det kommer dumma kommentarer MEN jag kan ibland bli fruktansvärt irriterad, speciellt när det är anonymt skrivet!
Men men, det går över rätt fort det med och så skrattar jag åt saken:-D

Ni är många som har frågat om vi kommer att vara med i Fam. Annorlunda igen och eftersom det har av andra avslöjats i andra bloggar, facebook mm så är det svårt för mig att neka till det så ja…vi och 2st nya familjer kommer att vara med i säsong 3:-)
Vi är glada över att ha blivit valda, speciellt när det har valts mellan¬†många nya fina¬†familjer och de gamla familjerna:-) Jag är också skitledsen över att fam. Wetterholm inte blev valda….det hade de varit värda.

Nu måste jag nanna kudden……Kramar

 1. Vad trevlig att ni ska vara med! =) Längtar tills nästa säsong… =) Kram Hannes

 2. Monica skriver:

  För det första, det känns himla kul att jag hittat Er blogg (jag kommer tillbaka fler gånger). För det andra, Ni är en helt underbar familj som jag kommit att tycka om väldigt mycket och det trots att vi inte känner varandra. För det tredje, jag hoppas verkligen att ni inte tar illa vid er av de idiotiska kommentarer som dyker upp och att ni fortsätter vara så där underbart härliga som bara ni kan vara.

  Jag önskar hela familjen en fortsatt bra sommar!

  Kram Monica

 3. gitta skriver:

  Gud va stor Nelli blivit 🙂
  Saknar er sa jag tror jag dooooorrrrr!!!!!! 🙁

 4. Madde skriver:

  Min svärmor och svärfar har tv 4 tjatat på men dom vill inte vara med, kan kanske bero på barnen att dom inte vill vara med efter all kritik familjen fått. Min man är äldst och påminner och "diggar" din man totalt=)) Avsnittet då ni var och fiskade påminde mycket om oss och våra fisketurer, jag säger nu går vi och min man som din säger sista kastet=) Jag och min man har 5 barn, min man är äldst i den nu största familjen i Sverige, ofta får vi höra ska ni slå dom osv:S Vi fick vårt femte när jag var 26år och hon fyller 5år i år och för oss känns det bra, det räcker nu=))

 5. Sara skriver:

  Vad roligt att ni blev valda igen!Hade hoppats på eran familj och carolas familj,men en av mina favorit familjer blev ju som sagt med!:) Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..