Segt….

Dagarna igår och idag har börjat gråmulet och man blir ju såå seg utav det!

Igår gjorde jag inte mycket alls, skulle ha åkt till optikern för syntest men bytte tiden i sista stunden till nästa vecka i stället. Det är lättare för mig att göra det när Peter är hemma med barnen:-)
Var ute en stund med barnen men de var rastlösa och allmänt bråkiga ,säkert pga vädret, så gick vi in igen efter bara knappt en timme. De flesta barnen springer ju in och ut som de vill ändå:-)

På eftermiddagen blev det riktigt fint ute igen och vi fick besök av min mamma, syster och Linda + barnen:-) En gammal granne, Björn kom och sa hej med…..
Vi hade precis gått in när Anneli kom förbi, hon var ute på en promenad med minstingen Sami och passade på att titta in o säga hej:-D
Linnéas kompis Nikita sov över hos oss….

Även idag är det gråmulet och småkallt….dock inte lika kvavt som igår!
Bakade chokladmuffins efter frukosten då vi skulle fika med Gunilla + barnen:-)
De kom runt kl.11 och vi satt ute och barnen lekte. Tack Gunilla för en trevlig förmiddag;-)
Jennifer följde med de hem och ska sova över hos de….

Victor har en hemsk dag idag! Han har vaknat på hel fel sida (sovit för lite) och är arg som ett bi på precis allt:-( Uppkäftig, trotsig ja you name it! Så han fick ta en vilopaus när vi gick in, inte för att han somnade men han har varvat ner i alla fall:-)

 1. Ullis skriver:

  Hej!

  Det är alltid lika roligt att läsa din blogg. Ang. synundersökning så hade jag en kompis som skulle göra det när hon hade fått barn och ammade. Så fick hon förhinder så hon ringde och avbokade sin tid. Då sa dom att synen kan förändras en hel del under graviditet och amning så man skulle vänta ett tag. Hör dig för innan du gör det så du inte kastar pengarna i sjön. Ha en härlig sommar och hoppas att du får tillbaks skrivklådan igen. Kram Ullis

 2. Det var ju inte meningen att det skulle smitta av sig ;-)…. mina har inte heller varit så roliga. barnen alltså ;-). Måste ha varit vädret.

  Stranden var ingen succé idag så det blev ett kort besök. Vädret är ju pest här med med mulet och blåsigt. Men ändå kvavt och varmt.

  Usch, nu är det bara att bita ihop till sovdags känns det som. Efter regn kommer sol.. eller vad är det de brukar säga???

  Ha det så supermysigt nu allihopa!!!

  Massvis med kramar från oss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..