ANNONS

Mera bad, en annorlunda söndag mm:-)

/

Jag finns kvar och mår bara fint…..är bara lite dålig på att blogga så här på semestertider:-D
Jag brukar oftast blogga på kvällarna när alla barnen sover men är ju såå trött nu själv också så jag somnar rätt tidigt jag med:-D Det blir lätt så när det är full rulle hemma från morgon till kväll nu när alla är lediga:-)

Jaa, vad har vi gjort de senaste dagarna *kliar mig i skallen*…..

Vi, eller barnen har badat….både hemma i poolen och ute på stranden:-) Jag har sprungit i tvättstugan typ varannan dag då det går åt såå många handdukar varje dag:-D

Lite bilder från de senaste dagarna:


En glad Nellie:-)


Ungarna badar och Peter leker med vattenslangen:-)


Alice och Thor vågar inte bada samtidigt med de större barnen, för mycket stoj tycker de så de väntar snällt på att poolen ska bli ledig:-)


Äntligen Alices och Thors tur att bada:-D

Oliver badar INTE…han vägrar för det mesta att bada i både poolen och även ute på stranden! Vet inte varför…

I torsdags eller var det kanske i fredags……dagarna går så jag glömmer bort både tid och rum:-D:-D Men vilket som så åkte vi till stranden igen och denna gång kom vi iväg tidigt också…redan strax efter kl.10 körde Peter först mig, Jennifer, Selina, Alice, Thor och Nellie medans Kevin var hemma med resterande pojkarna och väntade på att bli hämtade:-) Linnéa valde att gå till utomhusbadet med sin kompis Ebba….
Det fanns bara 2 familjer på stranden när vi kom så det var bara att välja en bra plats:-D
Sen åkte Peter hem för att hämta killarna också….


Thor


Selina, Victor och Alice letar efter snäckor:-)


Nellie sover sött under vindskyddet:-)


Lite sand-bygge
¬†(som ni ser så vägrar Oliver att klä av sig)


Mera bygge:-)


Selina, Benny och Jennifer försöker att fånga småfiskar:-)

Kl. 15 var det dags att åka hem då Mikaela skulle komma till oss runt kl.16….


Trött Selina i bilen


Även Alice slocknade:-D

På kvällen bannade jag min egen dumhet!! Hur kommer det sig att jag ALDRIG lär mig?? Jag är ju rätt blek av mig, varför glömmer jag då bort mig själv när det gäller solen???
Det här är resultatet av vår strandbesök och att ha en plats utan någon skugga:


Jag blev vackert röd på vänster sida av hela kroppen *inte skönt*

Mikaela sov över hos oss då jag och Peter skulle till körskolan på handledarutbildningen på lördag morgon och Mikaela skulle passa barnen:-)

utbildningen gick bara fint….den var dock lite väl lång, från kl.9 till kl.12.30 och jag höll på att somna några gånger:-D Men nu är det gjort och snart kan vi börja övningköra järnet:-D

Mikaela hade klarat av sina småsyskon galant och även lyckats få Kevin att diska undan frukost-disken:-D

I söndags hade vi en utflykt inplanerad! Äntligen skulle vi åka och träffa familjen Wetterholm i Uppsala:-D
Och jäklar vad ungarna tjatade hela förmiddagen ” Ska vi åka nu?….när ska vi åka då?….”
Eftersom vi som bekant inte får plats med alla i bilen så tog jag, Jennifer, Victor, Alice och Thor tåget till Uppsala och Perra kom och hämtade oss där:-) Peter åkte med resten av familjen raka vägen till Wetterholms:-)


Barnen sitter spända och upprymda när vi väntar på tåget:-)

Perra stog och väntade på oss vid perongen vilket var skönt annars vet jag inte om jag hade hittat ut på rätt ställe då det byggs så mycket vid Uppsala C:-)

Barnen ”hittade” varann rätt fort och studsmattorna var väldigt populära i början:-)


Barnen lär känna varann på studsmattan:-)


Alice tyckte att det vart lite läskigt med såå många barn som hoppade samtidigt:-D


Sen skulle det badas:-D Jennifer och Benny badade som aldrig förr….var uppe korta stunder mellan varven men mest faktiskt i vattnet:-D Stundtals var det rätt fullt i poolen med många barn och många olika badleksaker och kul hade de:-D

Sen skulle det fikas! Corrinda hade bakat en stoor kladdkaka som serverades med grädde och jordgubbar till, supergott:-) Sen fanns det även diverse kakor och bullar med:-)


Fikadax


Corrindas goda kladdkaka i bild:-)

Efter fikat fortsatte vissa barn att bada, vissa gick in och lekte och vi vuxna kunde sitta rätt lugnt och bara prata:-)

Ljudnivån var förvånandsvärt låg med tanke på hur många barn som fanns samlade och inget tjafs eller bråk förekom:-)
Till slut vaknade även lille Jordan från sin lååånga sovstund och han tittade väl lite storögd på allt runt om i början:-D Hade gärna velat läsa hans tankar just då hihihii…”Shit, det är invation i mitt hus!!” 😀
Men han fanns sig till rätta fort han med:-D


Thor leker med Jordan:-)


Nellie gillade sin lånevagn med de färgglada bilderna i suffletten:-D

Tiden bara sprang iväg och till slut beslöt vi oss för att köpa hem pizza:-) Perra ringde in beställningen och efter 20 min åkte karlarna och hämtade maten:-)

Till slut var vi dock tvugna att åka hem….kl. hade blivit mycket och de små började bli trötta! Det blev vilda protester på barnen, speciellt på Linnéa och Jennifer som ville sova över hos sina nya kompisar:-D Men vi vuxna var överens om att sånt måste nog planeras liite bättre så tjejerna fick snällt åka hem:-D
Perra körde oss till tåget som gick kl. 21.09 och Peter mötte upp oss i Märsta. Barnen somnade fort, de alla var ju såå trötta efter den roliga dagen:-D
TUSEN TACK CAROLA MED FAM FÄR EN UNDERBAR DAG!!!¬† Ska absolut göras om snart:-)

På kväl
len chattade jag en stund med Madde¬†på fb och till slut ringde hon upp mig i stället…..vi satt i telefon och pratade till kl. 02.15 tror jag :-D:-D¬†

Jag måste bara få säga att det är helt otroligt vilka fina vänner jag har fått/hittat mycket pga fam. Annorlunda!!
Carola har jag ju ”kännt” sen -02¬†lite sporadiskt har vi skrivit till varann på aff under åren som varit…..
Men nu har vi verkligen kommit varann nära¬†¬†och skapat oss en fin vänskap:-)
Jag har hittat en annan fin vän Eva, nu under våren som har också kommit att betyda mycket för mig:-) Grattis Eva med fam till en jättefin liten dotter!!!
Sen har vi Madde:-) Henne har jag inte känt länge, har läst hennes blogg rätt länge men har inte känt henne personligen¬†länge alls. Vi fick kontakt med varann för någon vecka sedan och efter lite chattande via facebook har vi även börjat pratas via telefon. Och vi pratar länge…..det känns som att vi har kännt varann för alltid och vi är såå lika på många sätt och vis:-D
Jag hoppas att vi får träffa både Evas familj¬†och Maddes familj snart också (planer för det smids för fullt*S*)!

Sen ska vi inte ens snacka om många andra underbara människor som jag haft äran att träffa” via programmet och min blogg:-) Helt underbart:-)

Idag har jag varit och shoppat med min kompis Linda:-) Jag handlade upp min presentkort på Lindex, några linnen, ett par jeansshorts och en ny bh blev det:-) Sen hittade jag lite smått och gått till barnen också….
Efter att ha gått runt i alla affärer tog vi en fika på Mc Donalds:-)

Selina och Jennifer sover över hos en granne inatt…..

Nu är det sängen som gäller…..:-D natti natt

14
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00