Tack…..

Tackar så mycket för allas tumm,tår mm hållning:-D
Tyvärr så hjälpte det inte denna gång och jag är såå besviken:-(
En man ringde oss i onsdags….Han hade ett stort hus att hyra ut på lång sikt, huset låg ca 100m från badstrand,båtbrygga mm. Nära natur och lugnt område. 5 sovrum mm. Bra hyra. Allt lät bara så skitbra att det inte var sant! Vi sa flera gånger hur många vi var mm och han tyckte det skulle vara roligt med många barn då hans fru älskade barn så barnpasning skulle alltid finnas eftersom de hade en liten stuga bredvid där de skulle bo nu när de skulle pensionera sig mm.
Jag kollade med skola/skolskjuts mm och det fanns. Shit, det kändes bara helt perfekt liksom:-)
Vi fixade barnvakt till 5 av barnen igår för att ta resten och åka och titta på huset.

Men verkligheten var inte riktigt som det verkade:-( Området var verkligen kanon men därefter var inte mycket som han sagt tyvärr:-(
Huset var mindre än vår lägenhet, 2 mindre sovrum och ett stort typ allrum + kök och vardagsrum. Deras stuga låg ca. 2meter bakom huset!
Nej, det var helt klart bortkastad tid för vår del och jag har så svårt att förstå varför man förfinar sanningen!? Vi blev verkligen besvikna:-(
Men frugan var jätte gullig:-) Hon busade med barnen och ville hålla i Nellie och var verkligen genuint barnkär:-)

Ja ja, det kommer flera tåg….vi ger inte upp utan fortsätter med vår jakt efter ett hus, köpes eller hyres:-)

 1. Tack, vad ni är goa:-) Vi hänger inte läpp längre utan har tagit nya tag och har redan lite nya objekt på G….hoppas att det leder nånstans bara:-)

  Liselotte: Vi el. Peter har varit till Ästervåla och tyckte om stället:-) Just det där huset verkade bra men gillade inte riktigt själva läget på den (måste åka genom 2 hustomter för att komma fram) men vi kommer definitivt att hålla koll på det området:-) Kanske tar vi vara på ditt erbjudande om vi kommer dit igen och säger hej;-)

 2. Jennie skriver:

  Nej vad tråkigt! 🙁

  Men det var väl inte meningen denna gång då antar jag. Hoppas ni hittar nya objekt snart 🙂

 3. Nej fy vad jobbigt. Är aldrig kul när man blir så till sig när allt låter superbra & sen är allt skit.

  Men jag måste tipsa igen om detta hus då jag tror att det skulle vara prefekt för er =) http://beskrivningar.capitex.se/objdesc.aspx?GUID=3M8K5M0CNLSI3L8Q&TYP=CMVilla&Skin=Maklarcentrum

  9 rum & kök på 190kvm. Ligger i ett litet samhälle som ligger ca 1¬Ω timma från Stockholm & 1 timma från Uppsala. Här finns massa dagis & sen finns skolgång från 6årsverksamhet till 9:e klass. Sen är det gymnasie i Uppsala/Tierp som gäller. Skolmaten blir gjord på plats & är gudomligt god. Bussförbindelser i närheten av huset =)

  Vi bor i denna lilla by & vi älskar att bo här. Lugna gatan & det händer inte så jättemycket här så det är en underbar plats att växa upp på. Skulle ni få för er att kolla in detta hus får ni jättegärna hälsa på oss med hihi. Vi är ett stort fan av eran familj.

  Kramar

 4. titti skriver:

  Åh, vad synd :(väldigt ofta är det så att de förskönar det hela som om man inte upptäcker det !!!!…….jag fortsätter hålla tummarna – er tur kommer:)kram kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..