ANNONS

Det börjar ta slut…..

/

På sommarlovet! Victor, Alice, Oliver och Thor började på dagis idag och det tyckte de var jättekul:-) De har saknat sina kompisar och framförallt fröknarna:-) Alice ville gärna till dagis men fick ändå lite ångest när vi väl var framme för då ville hon vara hemma med mamma. Hon blir lätt så när hon har varit hemma länge men jag vet att hon trivs på dagis och även om hon får ett smärre utbrott så går det över fort:-)

I söndags grillade vi och även Annelie + barnen och hennes syster Victoria kom för att grilla med oss:-)


Trots att vi hade dukat så fint till barnen vid borden så samlades de flesta barnen runt Peter och grillen:-D


Annelie håller koll på kycklingbitarna:-)

Till efterrätt bjöd jag på en lustig variant av kladdkaka med turkisk pepper-kross i:-D Den blev väl si så där…inget jag gör om tror jag:-D
Vi hade en trevlig eftermiddag som alltid i Annelies sällskap:-)

Igår hade jag tvättstugan igen. Linda kom med sina barn och vi satt ute och fikade:-)

Annars så har det varit rätt lugnt…..börjar dock bli lite nervös inför galan:-D Eller kläderna rättare sagt:-D
Tror nog att jag har hittat det jag ska ta på mig….om inte jag skiftar i sista sekunder:-)

Peter kommer att operera sig nästa vecka och det känns också lite si så där! Tror absolut att operationen kommer att gå bra men lite oroad är man ändå…..Eftersom han har så lite blodplättar så är ju blödnings-risken stor.
Så det blir skönt när den biten är avklarad!

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00