Rykten!

Jag bara MÅSTE ta upp en sak här! En sak som har gnagt i mig och irriterat mig sedan jag fick höra om det!
Jag vet att många älskar skvaller och att rykten sprids……så är det ju…..men det jag fick höra fick mig att tappa hakan en kort stund faktiskt!
Jag vet att man inte ska lyssna på rykten eller ta åt sig sånt som ändå inte är sant MEN jag vill verkligen klargöra för ALLA om vad som är sant/osant eftersom det tydligen finns de som tror på fullaste allvar på denna rykte!

Tydligen går det rykten om att vi har barnflickor som hjälper oss att ta hand om våra barn!????
Och denna rykte är inget som går runt här i Märsta utan ca 30 mil söderut där vi inte ens känner någon annan än en familj (och de har INTE spridit det!)!

Alltså WHAT!!!

De som känner oss och som ni nog har märkt så har vi besök av någon vän typ dagligen, kan nog intyga eventuella ”tvivlare” om att det inte stämmer! Fast jag kanske har gömt barnflickan i garderoben varje gång vi får besök……ibland får de tyvärr sitta där rätt länge och avdrag i lön då de inte hjälper till med barnen för våra vänner brukar stanna hos oss rätt långa stunder oftast:-D:-D:-D

Nä men allvarligt! OM vi nu skulle ha råd att anlita barnflickor så skulle jag GARANTERAT INTE lägga de pengarna på det utan jag skulle¬†faktiskt då skaffa mig en kock oh om pengarna räkte till så hade inte en personlig tränare varit en dålig idé heller!

Det känns såå sjukt att få höra talas om en sån här rykte då vi knappt aldrig har en barnvakt !
*Vi går ut och äter ca. 3 gånger om året, har en barnvakt då och vi¬†är hemifrån max 2 tim
*Vi har en barnvakt¬†en dag strax¬†före jul när vi åker och handlar julklapparna
*Det här året har vi lämnat några barn hos en barnvakt när vi har åkt och tittat på hus (2 gånger närmare¬† bestämt och för att alla barnen får inte plats i bilen)
*Att icke glömmas så har vi en barnvakt när jag åker in på förlossningen
OCH då är det oftast Emmelie¬†(Peters äldsta dotter för er som inte hängt med)¬†som passar barnen:-)

Som ni ser så händer det inte ofta och så där har det sett ut i alla de åren vi haft barn!

Så skärpning på er som snackar skit vitt och brett, skaffa er ett eget liv istället och ge fan i mitt!!

 1. Mirka skriver:

  Anonym: Det jag irriterar mig på är alla dessa falska rykten som går då och då!! Tagga ner är du snäll!

 2. skriver:

  Vilket jävla i-landsproblem! Ta åt sig för att nån säger man har barnflicka, vem f-n bryr sig?!

 3. Linda: Är inte ett dugg fördomsfull, tror absolut att Brad Pitt och Angelina Jolie tycker om barn, de jag säger är att det är lätt att skaffa många barn när man har massa barnflickor som gör de mesta åt dom. Är bara ärlig i min åsikt, mycket möjligt att dom skulle skaffa många barn utan massa barnflickor, vad vet jag.

  Det jag menar i det stora hela är att barnflickor är vanligare i tex Usa bland rika kändis familjer, och ryktet om att Mirka och Peter skulle ha en barnflicka är patetiskt. Man skaffar väl inte många barn för att låta någon annan göra jobbet åt en eller?

 4. Hejsan!

  Jag tycker att du ska skita i vad folk tycker och tänker. Om du nu hade barnflicka så är det väl upp till dig. Du gör väl vad du vill. Och jag håller med dig. Att hade jag haft råd så hade jag oxå anställt någon som skulle fixa maten till oss. Ha det så bra och lyssna inte på alla rykten. Du är perfekt som du är. Och snygg var du på galan oxå. Kram Ullis

 5. linda skriver:

  Men Linda;) nu var väl ändå du fördomsfull när du pratar så om Brad Pitt och Angelina Jolie. De är med stor sannolikhet lika barnkära och vill ha en stor familj precis som Mirka och Peter. OCH tar precis lika bra hand om dem också.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..