ANNONS

Nu så…om galan:-D

/

Kristallen-galan….den stora galan som vi hade sett fram emot är nu då avverkad och det med lite blandade känslor!
Jag hade ju haft ångest över denna gala – vad ska jag ha på mig? – hur ska håret se ut! – mm mm
Och till slut lät jag mina närmaste väninnor bestämma åt mig min klädsel och då blev det en klänning a lá not me…
Jag fick en fin håruppsättning och den var helt okej tycker jag:-)
Klänningen är ju skitsnygg men kände mig inte riktigt bekväm ändå och kände mig lite väl uppklädd.

Det första vi gjorde när vi kom till hotellet var att vi knackade på till Carola och Perras rum och sa hej:-) Lämnade sen in våra saker i vårt rum och hungriga som vi var gick vi ner till baren för att äta lite (blev en toast skagen) och Carola och Perra gjorde oss sällskap:-)

När vi hade ätit och fikat klart gick vi upp på rummen och bytte till festkläderna.
Mötte upp Carola och Per och Tina och Jörgen för att tillsammans gå in till Annexet där galan hölls:-)
Som ni alla vet så är vi redan väl bekanta med Wetterholms men Tina och Jörgen träffade vi nu för första gången IRL. Och de var precis som jag trodde att de skulle vara:-D

Nå väl, först var det lite mat och för-mingel , inte varje dag man står och äter med kändisar runt sig lite överallt:-D


Peter, Per och Jörgen


Och vi ladies:-)

Efter maten började jag och Peter mingla lite och kolla vilka vi ville fota:-) Kändes lite pinsamt att gå fram till¬†”okännt” folk¬†och några kändisar som vi ville egentligen fota struntade vi i för vi ville inte störa de när de åt eller var mitt i en konvertation med någon….
Nu var det Peter som tog de flesta fotona vilket betyder att det är jag som poserar med i de flesta fotona:-D


Tog en mjukstart med färjan-Håkan:-D (linslusen själv var han *S*)


Peter med Roomservice-killarna Johnny och Mathias:-) Riktigt trevliga,sköna killar att prata med:-D


Martin Timell var lika trevlig han med (han har tydligen sett alla fam.Annorlunda- avsnitten*S*)


Arga snickaren (vet ej vad han heter), även han hur trevlig som helst:-)


Och Ernst, ett måste att fota honom ju:-D Super trevlig även han:-)


Förra årets Idol.tvåa Kalle, en riktigt skön, trevlig kille:-)


Och sist Laila och Niclas….minst trevliga, mera stroppiga till attityden tyvärr….

Efter mingel var det dags att hitta sina platser i annexet där galan skulle hållas. Fick veta dagen innan att bara jag och Peter skulle sitta med Camilla, producenten och OM vi vann skulle bara vi tre gå upp och ta emot priset.Så vi satt långt framme på rad 7 medans de andra fick sitta längre bak på rad 16.¬†Lite taskigt mot de andra paren (Carola/Per och Tina/Jörgen) tycker jag för den säsongen handlade ju om våra 3 familjer:-(


Såna här lappar satt fast på stolsryggen så vi skulle hitta rätt plats:-)

Själva galan var en besvikelse och¬†INTE pga att vi inte vann! Våran kategori + 3 andra förspelades och visades aldrig på tv:-( Det var långtråkigt att sitta där så länge…det enda lite roliga var att se hur det gick till ”bakom kulisserna” på en sån här tillställning. Peter satt vid gången så han syntes ett par gånger på tv:-)
Det lilla som var underhållning var ju inte mycket att hurra för heller….
Alltså vem vill egentligen se bimbonas bimbo a lá bimbo = Victoria Silverstedt?? Denna flicka var tanigare än lyktstolpen ute på gatan, några boobisar som stack ut från ”stolpen” och håret….herregud hon måste ju ha mera löshår än riktigt hår på skallen! Hon har så mycket hår att hela skallen ser enorm ut mot den taniga kroppen:-D
Och att hon inte skäms att göra bort sig som hon verkligen är duktig på?? Hon tjänar nog fina pengar på sin bimbo-stil men shit…är det verkligen värt det?!! Undrar om hon efter ett uppträdande står och kollar in i spegeln och tycker¬† typ ” Ooh, Victouria, det där gjorde du so well hihihii” Nä, jag förstår inte riktigt hur man kan sjunka så lågt och leva med sig själv….? Och stackaren har ju till och med nästan glömt bort sitt hemspråk:-( Vilket jag tror är bara ett spel……har ju själv bott i ett nytt land nu i 24 år och nästan bara använt det svenska språket MEN nog fan har jag det finska språket kvar….. En lustig prick må jag säga:-D

Hur som haver….kom visst lite på villovägar där:-D:-D
Sen var det dags för Efterfesten med ett stort E! Wow, den som skulle vara ballare än allt annat! Vilken besvikelse den var!! Det var fullt med folk, dålig musik och svindyrt! Jag tog en flaska cider som var det äckligaste jag druckigt och Peter tog en flaska cola + en liten chipspåse….Gissa vad det kostade??

118 RIKSDALER!!! Men ärligt alltså……Att vara på en dålig fest med dålig musik , äcklig dricka som dessutom var svindyr….inget man stannar länge kvar på! Vi gick efter drygt en timme! Alltså jag FATTAR INTE hur folk kan tycka att det är värt att gå ut och festa var och varannan helg?? För vad??¬† Nej, jag skulle ALDRIG ALDRIG byta ut mitt liv mot ett sånt där leverne never ever!

Så vi kom i säng i hyffsad tid och var pigga och glada på morgonen:-D


Badrummet i hotellrummet! ”fina” glasväggar med fin insyn….not:-D


Det fanns ju i för sig ett drapperi…utanför!! Men den var inte till någon större nytta direkt:-D


Och till sist jag gör mig redo för hemfärden:-) HOME SWEET HOME!!

Sumering: Det var jätteroligt att få träffa massa kändisar och se hur allt sånt här går till men jag är nog rätt nöjd med mitt liv som den är, oglamorisk:-D

25
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00