Måste förklara mig lite mera….

Jag har fått lite kommentaren angående det jag skrev om Victoria Silvstedt….

bla:

Hej! Kan ju undra vad Viktoria har gjort dej för illa ? Kasta skit på andra och deras kroppar tycker jag är väldigt lågt av dej.

Undrar bara om det har gått er helt förbi att människor faktiskt kan se ut på olika sätt. Tjocka och smala…alla förtjänar att bli mötta med respekt.

Gjorde nyss ett inlägg igen ang. Mirkas kom. till Victoraia S. Vet inte om det ”trycktes” bort el. vad som hände? Tar det därför igen. Har det fullkomligt undgått er att människor faktiskt ser olika ut? Både ”tjocka” och ”pinnsmala”. Det har i detta fall inget med ”ideal” att göra utan bara att människor ska respekteras för den dom är , och inte för hur dom ser ut!

Jag gör ingen skillnad på människor som är grundad på deras utseende¬†i det stora hela! Jag har själv varit både pinnsmal (50kg 169cm lång) och bra mullig så jag är den sista som ska dra såna skillnader.

Men i vissa fall så reagerar även jag! Då menar jag just såna som tex Victoria.
Här har vi en kvinna som i början av sin karriär var snygg och såg naturlig ut. Genom åren har hon förändrats enormt och fixat vissa synbara detaljer på sin kropp, troligtvis för att det säljer bättre over there. Även hennes bimbo-status har vuxit genom åren…även det troligtvis för att det säljer!
Så gott som alla uppträdanden hon har gjort har hon själv fått sig att se ut som en pinsam bimbo. Jag har försökt att klura ut ifall om hon verkligen är en äkta bimbo eller om hon är så jäkla smart att allt är bara ett spel…för att det säljer?? Det är ju inte mycket smart eller klokt som kommer ur munnen på henne liksom;-)
DETTA är bilden som Victoria själv ger om sig och det offentligt!
Jag är ledsen om det stör dig att jag inte kan visa så mycket respekt för henne. Visst jag vet inte hur hon är innerst inne men jag grundar min respekt på det hon visar utåt och vad jag kan se så vill hon att människor ska se henne på ett specifikt sätt med tanke på hur hon beter sig offentligt!
Skulle jag möta henne privat och få se att hon trots allt har något vettigt innanför pannbenet så är jag den första att be henne om ursäkt!
Men vad som gäller hennes kropp så ändrar jag inte min uppfattning om den. Jag anser inte att hon är ett bra föredöme åt unga tjejer! Jag har själv som ung nästan svältit mig själv för att bli riktigt smal för jag trodde inte att jag dög annars och det mycket pga det man ser i tidningar, tv mm
Varför ska jag respektera hennes utseende när hon uppenbarligen inte verkar göra det själv?

PS. Jag är inte emot olika skönhetsoperationer bara de görs med måtta och¬†passar in med¬†resten av kroppen:-)

 1. Marika skriver:

  DU har så rätt om Viktoria, Mirka!
  Såg hela kalaset på tv och tycker att Viktoria gjorde ett uselt jobb…väldigt tafatt!

 2. elin skriver:

  Åååh förlåt men hur DUM blir man.. En blogg är en personlig sak som oftast används för att skriva av sig om sina EGNA TANKAR OCH ÅSIKTER om olika saker. Så gillar man inte det du skriver så är det väl bara att låta bli och läsa den!

 3. mettemy skriver:

  Jag gick i samma klass som vickan, hon var en trevlig tjej med medelbetyg, myyyycket sötare på den tiden!!! ( utan putläppar å jättebröst ) sen var vi med på nåt klass tjosan på tv ( efter hon blivit känd) å efteråt bjöd hon alla i klassen på resaurang. Det tycker jag var gulligt gjort…. men som sagt naturliga vickan var helt klart snyggare!

 4. Mirka skriver:

  GreatGarlicGirl: Tack:-) Har själv inte fått tidningen ännu tyvärr…går det att läsa artikeln på nätet? Kram

 5. Enig med deg! Det er faktisk en forskjell!
  Leste nettopp om deg i den norske avisen, Aftenposten! Keep up the good work!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..