Ska snart…..

Jag vet, har varit lite dålig på att skriva och jag har lite dåligt samvete för det med men fasiken, tiden räcker inte alltid till:-D Nu har jag tid men jag vill ha med lite nya foton också och skit-datorn vägrar att ta emot mina foton från kameran så jag får ladda ner de i laptopen först, lagra de i usb-minnet mm så ni får snällt vänta ett tag till;-) But I’ll be back……

 1. Frida skriver:

  Du ska inte ha dåligt samvete!!!
  Det är din blogg och du bestämmer och gör pricis som du vill med den!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Maria skriver:

  Hej igen!
  Jag menar då den tatueringen med alla dina barns namn, men det förstod du nog!

 3. Maria skriver:

  Hej Mirka!
  Snälla kan inte du visa en bild på din tatuering igen såg att du skrivit dit Thor och Nellies namn.
  Ha en bra kväll!
  Kram

 4. …väntar aldrig för länge 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..