ANNONS

Nytt:-)

/

Först och främst en bild på min nya fina tatuering:-)

Även Nellies namn finns med i stjärnan nu men glömde fota den:-D

”Min” tatuerare Jimmy är bara SÅÅÅ DUKTIG!!! Kommer nog aldrig att gå till någon annan tatuerare, så duktig är han. Här finns Jimmy och hans kollegor – 3st otroligt trevliga och duktiga killar:-) : Ancient Art tattoo¬†besök de gärna om du går i tatuerings-tankar, klart värt det;-)


Busarna Alice och Oliver:-) Alices t-shirt och Olivers byxor är nya från Röda Hund🙂


Även Thor har fått lite nytt från Röda Hund🙂


En glad fis-lisa:-)

Jag överlevde min första övningskörning på ca. 14år:-D Vi åkte fram o tillbaka till Kista C…..pirrigt värre var det men gick ju bra det med:-D

13
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00