ANNONS

Mindre lugnt idag:-D

/

Tack för alla fina ”omdömen” på min nya design! Kul att ni också gillar den:-)

Denna dag började lie fel då jag försov mig:-( Brukar gå upp kl. 6.15 så att jag hinner duscha,sminka mig mm innan barnen ska upp mm.
Idag stängde jag av alarmet och sov tydligen vidare och blev väckt av Peter strax före kl.7! Det blev stressigt värre eftersom jag även hade tvättstuga kl.7 och måste passa tiderna stenhårt om jag ska hinna tvätta allt. Dagisbarnen är ju lediga idag och jag lät även Jennifer, Benny och Selina stanna hemma. Jag lämnade tvätten, fixade frukost, plockade ihop mera tvätt, gick till tvättstugan, Peter åkte till jobbet, klädde på barnen, gick till tvättstugan, damsög hela lägenheten, hämtade tvätten, hann precis diska innan prästen kom på dopsamtal kl.12!
Dopsamtalet gick snabbt och smidigt, blev nog klara på en kvart (undrar om prästen hade bråttom nånstans*S*).
Har nu gett barnen hamburgare till lunch och väntar på att Peter ska komma hem för vi ska åka iväg sen hela familjen:-)

Igår kom Emmelie och passade barnen ett par timmar så att jag kunde övningsköra med Peter igen:-)
Denna gång åkte vi till Uppsala. Passade på att åka förbi Carola och Per men Carola hade precis hunnit åka hemifrån, bara nån minut innan så henne missade vi tyvärr:-( Men men nästa gång så:-D

Nu hinner jag inte skriva mer så bye så länge:-)

15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00