ANNONS

Helgen…..

/

Jahapp, då börjar även denna helg närma sig sitt slut och som alla andra helger så går tiden alldeles för fort:-D

Igår hade Linnéa, Jennifer, Benny och Selina en obligatorisk skoldag 9-12 och då brukar man samlas i skolan för att ha en städdag med loppis och cafeteria…..väldigt roligt tycker barnen:-)
Och s嬆är de¬†lediga imorgon som kompensation……

Jag fick nästan 2 timmar för mig själv igår! Japp, jag var helt allena, noll barn hemma! Overkligt och alldeles konstigt kändes det:-D Jag passade på att laga middagen men sen fick jag inget mera vettigt gjort…..jag visste¬†liksom inte¬†vad jag skulle göra, är ju så van vid att ha liv och stoj runt bena hela tiden så det blev en kortslutning i hjärnan av tystnaden:-D

Idag tog Peter med sig 7 av barnen och åkte på husesyn utanför Enköping. Linnéa gick till sin kompis Ebba och thor och Nellie stannade hemma med mig. Båda två sov och det blev så där konstigt tyst igen:-D
Fick Gitta på besök vilket var roligt då vi hinner inte ses lika mycket nu när hon jobbar o har sig:-)

Nu är hela familjen samlad igen och vi har precis ätit middag:-)
Idag är det då dags för att rösta och jag vet inte vem jag ska lägga min röst på!? Och tiden håller på att rinner iväg……! Jag låter Peter vila en stund innan vi tar en promenad till val-lokalen…..sen blir det väl att panik-välja nån av partierna:-D

Lite Nellie-bilder från igår:-)


Oliver med Nellie


Benny med Nellie och Oliver


Victor med Nellie och Oliver:-)

Killarna nästan slogs om att få hålla i Nellie och alla skulle fotas också:-D Och det är inte så lätt att få fina bilder på Nellie just nu för hon är jämt så upptagen med att äta på sina händer:-D

18
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00