Besvikelser

Jag är besviken:-( Jag är ledsen:-( Och jag är arg på mig själv för att jag låter mig själv bli besviken och ledsen!
Jag visste ju!! Jag visste att du skulle göra så här:-( Jag känner mig naiv och blåögd:-( Jag blir arg på mig själv för att jag tror på det bästa fast jag innerst inne VET…..
Peter har märkt att det är nåt som gnager i mig. Jag vill inte säga nåt för han har sagt detta för länge sen och jag VET att han har rätt i 99% av fallen. För jag vill ju tro!
Jag måste lära mig att inte vara så blåögd! Jag måste bli lite mera cynisk tror jag…
Nu ska jag tårka mina tårar, ta ett djupt andetag, gosa med Nellie och låta hennes leenden sudda bort min besvikelse….Livet går vidare och jag har trots allt det bästa som finns här i livet: Underbara barn och man som är nummer 1 här i livet för mig och mina underbara vänner som jag inte vill byta ut för några pengar i världen:-)

 1. Elin skriver:

  Detta är DIN blogg, du skriver vad DU vill, och DU bestämmer över den! Klart man blir nyfiken vad som hänt, men det behöver vi inte veta om inte du vill det. Kram till hela familjen!

 2. Tycker i alla fall att det är konstigt. Dem vuxna kan ju bli dina vänner, ringa och så. Ni är ju vuxna och kan göra vad ni vill.
  Men jag är 13 lixom, såklart att jag ALDRIG har någon chans att få reda på något då.

  Jag kan ju inte hjälpa dig för att jag mindre, ska det vara så?
  Jag är också en underbar vän, fast 13 år då.

 3. Ewe skriver:

  Kramar

 4. Känns igen. Till slut måste Man måste dock säga stopp till energitjuvar om det börjar gå ut över den familj som står en närmast. Du måste orka varje dag för dina barns skull. Jag gav 8 år tills jag sa ifrån i våras, men hoppas förstås att vi en dag kan umgås och prata, men inte för att man måste utan för att man vill.
  Styrka till dig och visst är det den bästa medicinen att mysa med barnen.
  Mvh Anna
  6 barn under 7 år

 5. Jenny skriver:

  Alltså visst, hon får skriva vad hon vill MEN hon vet att hon har många läsare och vill hon ändå inte dela med sig av den här saken så finns det INGEN anledning att skriva om det på bloggen. Klart läsarna blir frustrerade.Riktigt lågt av Mirka. Jag känner mig jättebesviken på dig! 🙁 Man kommenterar och peppar dig och så skriver du sådana här inlägg, utan att dela med dig om resten.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..