ANNONS

Besvikelser

/

Jag är besviken:-( Jag är ledsen:-( Och jag är arg på mig själv för att jag låter mig själv bli besviken och ledsen!
Jag visste ju!! Jag visste att du skulle göra så här:-( Jag känner mig naiv och blåögd:-( Jag blir arg på mig själv för att jag tror på det bästa fast jag innerst inne VET…..
Peter har märkt att det är nåt som gnager i mig. Jag vill inte säga nåt för han har sagt detta för länge sen och jag VET att han har rätt i 99% av fallen. För jag vill ju tro!
Jag måste lära mig att inte vara så blåögd! Jag måste bli lite mera cynisk tror jag…
Nu ska jag tårka mina tårar, ta ett djupt andetag, gosa med Nellie och låta hennes leenden sudda bort min besvikelse….Livet går vidare och jag har trots allt det bästa som finns här i livet: Underbara barn och man som är nummer 1 här i livet för mig och mina underbara vänner som jag inte vill byta ut för några pengar i världen:-)

26
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00