ANNONS

Oj då….

/

Hela veckan har bara swuchat förbi och helgen närmar sig med stormsteg:-)

Hade full rulle i måndags då alla barnen var lediga plus att jag hade tvättstuga också. Jag bakade muffins och äppelpaj också:-D Annica med man och deras 2 yngsta barn kom för att hämta vagnen de köpte av mig och de stannade kvar på en trevlig fika också:-) Det var riktigt kul att få lära känna de lite och jag hoppas att vi kan ses igen:-)
Linda kom på en fika innan hon skulle hämta sin lilla Nova på dagis:-)

På eftermiddagen fick Thor feber och han var helt sänkt hela kvällen stackaren:-(

I tisdags fick Thor stanna hemma men han mådde bra igen och var feberfri. Peter lämnade barnen till dagis och jag tog en liten fika med Linda innan vi åkte på en shoppingtur till Kista gallerian:-)

Jag behövde handla lite kläder till Linnéa att ha på sig på dopet och¬†strumpbyxor till Jennifer och Selina.
Jag har beställt rätt mycket kläder till de övriga barnen på nätet nu så jag handlade lite nytt till mig själv:-D
En snygg höstjacka, 2 linnen, en tuff AC/DC-top och bh blev det denna gång:-) Jag skulle behöva lite nya byxor då alla mina jeans hänger på mig och är jätte säckiga i baken:-( Har ju gått ner rätt mycket i vikt de senaste månaderna och även jeans som jag köpte för en månad sen är nu för stora! Men men, jag får portionera ut mina köp lite så det blir pengar kvar till annat också:-)

Innan vi åkte hem tog vi en fika så klart:-)


Söta tjejer:-)


Thor:-)

Emmelie kom och åt middag hos oss och passade barnen efteråt så att jag kunde övningsköra lite:-)
Vi åkte till Kista gallerian IGEN:-D Jag var tvungen att byta min nya jacka som stank parfym! Tyvärr så hade de inte flera i strl.40 som jag hade tagit så testade strl.38 och den passade bra så då slapp jag välja en annan jacka:-)

Igår lämnade jag barnen till dagis, gick hem igen för att sen träffa Annelie M för en lunch-date i Märsta C:-)
Vi gick runt i affärer först och lagom till lunch-dax kom även Linda.


Linda och Annelie:-)

Jag handlade också 2st tavlor och en väggtext till köket….Det kommer att bli jättefint:-)

På eftermiddagen ringde en man som sett vår ”önskar hyra ett hus”-annons! Han hade ett jättestort hus i ett område som passade oss bra. Huset har varit till salu bra länge men nu var han öppen för förslag så vi packade in oss i bussen och åkte iväg för att titta på huset. Kevin, Linnéa och Jennifer stannade snällt hemma.
Och huset var hur bra som helst, även området mm! Men….nu var inte mannen alls lika intresserad av att hyra ut¬†den utan huset skulle säljas:-( Snacka om att vi kände oss smått lurade:-( Här har vi åkt drygt 20mil för att titta på ett hus och vi hade gjort helt klart för mannen att vi ville hyra, inte köpa just nu. Han hoppades väl på att vi skulle ändra på oss när vi väl såg huset men nej…vi köper inget så länge vi inte har handpenningen ihopsparat!

Idag har jag städat och tvättat och fikat med Linda mm Nu är Peter och hämtar barnen och middagen ska väl planeras:-D


Vår lilla prinsessa:-)

8
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00