Men snälla nån!

Jag blir lite fundersam nu….. Ska jag verkligen inte kunna skriva vad JAG vill i MIN blogg?
Måste jag ta hänsyn till vad ni som läser VILL läsa?
Vad är då poängen med att ha en blogg? Jag skriver faktiskt för MIN skull!¬†¬†
Jag tycker verkligen¬†att det är riktigt roligt att så många är intresserade av att läsa det jag skriver trots att det ofta är bara massa ”strunt”:-D
Men om jag nu ska skriva som vissa av er tycker…ja, då är det inte längre MIN blogg för då skriver jag inte längre efter mitt eget tycke:-(
Jag¬†tar gärna¬†emot förslag på tex saker som någon kanske vill att jag skriver lite extra om, det tycker jag är bara kul:-)
MEN kom för helskotta inte och tala om för mig vad som är okej/inte okej för mig att skriva om för DET tycker jag är lågt!

Tex:

Postat av: Jenny
Alltså visst, hon får skriva vad hon vill MEN hon vet att hon har många läsare och vill hon ändå inte dela med sig av den här saken så finns det INGEN anledning att skriva om det på bloggen. Klart läsarna blir frustrerade.Riktigt lågt av Mirka. Jag känner mig jättebesviken på dig! 🙁 Man kommenterar och peppar dig och så skriver du sådana här inlägg, utan att dela med dig om resten.

Ni som blir besvikna/ledsna på mig, tycker jag är omogen mm¬†för att jag skriver A men inte B ni måste förstå att jag skriver mest för MIN egen skull, för att lufta mina tankar mm.
Inte elakt menat alls men passar inte det er så behöver ni inte läsa här heller. Jag ändrar inte på mitt sätt att skriva pga er eller någon annan;-)

Och er övriga läsare, ni som kan stötta mig trots att ni inte vet exakt vad som har hänt¬†- love you all!!

 1. Sara skriver:

  Okej det här var ett tag sen den här diskussionen var aktuell, men jag läste det inte förrän nu och blev ganska upprörd när jag läste Jennys kommentar här ovan… Speciellt dessa meningar:

  "SKITSNACK! Löjligt att säga att man bloggar för sin egen skull. Varför skriver man i sådana fall på internet där ALLA kan läsa och inte i en dagbok????? Du vill att folk ska läsa."

  För det första, vad har detta med Mirkas lite privata inlägg att göra?
  I dagboken kanske Mirka skriver om hela händelsen som hon inte delade med sig av på bloggen. Medan hon cencurerar lite på bloggen just för att många människor läser! Och det är ju inget fel med det?! Om man vill, och är medveten om att folk läser ens blogg så måste man ju anpassa innehållet efter det.
  Naturligtvis skriver hon för sin egen skull, men det behöver inte betyda att hon inte vill att vi ska läsa.

  Och jag tror att Mirka var fullt medveten om hur nyfikna vi skulle bli efter hennes inlägg. Och om hon då väljer att inte tala om exakt vad som hänt, då är det vårat problem. Vi kan ju inte bli arga för att hon skrivit något som vi blev nyfikna över? Det är bara idiotiskt.

  Ville bara få det sagt.
  Tack för en fin blogg Mirka! Låt ingen försöka bestämma vad du ska och inte ska skriva i din egna blogg! Tack och hej, kramar från SARA

 2. Anna skriver:

  Visst blir man nyfiken och undrar vad som hänt men samtidigt har du ett privatliv som du ska vara rädd om. Ibland måste man bara få ventilera lite men inte precis allt. Tycker du gör helt rätt!!! Kram på dig och hoppas du mår bättre.

 3. Alla som har barn vet om vad begränsat med tid man har. Vad har man inte om man har 10 barn? Tänk vad mycket andra trevliga saker vi hade kunnat få läsa om inte Mirka hade tvingats att använda sin begränsade "dator/blogg-tid" med att sitta och försvara sig om vad hon skriver och inte skriver. Alla är en egen människa och alla väljer själv vad man vill skriva eller inte skriva i sin blogg. Oavsett om man är känd eller inte. Fortsätt så Mirka. Ventilera det du vill och skriv det du vill skriva och använd dig av din rättighet att inte skriva det du vill hålla för dig själv. Passar det inte för de som tycker något annat så kan de ju hålla det för sig själv och de är ju ingen som tvinger dem att titta in och läsa.
  Kramar till dig och hela din familj 🙂
  Änskar Jessica Ringdahl

 4. malin skriver:

  Hej Mirka!
  Det är din blogg och du skriver precis vad du vill och det gör du väldit bra tycker jag.
  En blogg skriver man för sin egen skull.
  Vill någon läsa så gör dom det, passar det inte så är det upp till dem.
  Fortsätt med din fina blogg om din helt underbara familj Mirka!

 5. Lena skriver:

  Du får skriva precis som du vill på DIN blogg! Jag måste erkänna att du gjorde mig nyfiken med ditt inlägg men det gjorde bara din blogg mer intressant. Stå på dig! Jag beundrar dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..