Så där ja…..:-)

Nu har jag skrivit in alla de recepten som ni frågade efter:-) Fråga gärna om det är nåt ni undrar om gällande smörgåståtornas fyllningar! Jag bara höftar och tycker att det är då svårt att skriva upp exakta mått…oftast lyckas jag även göra för mycket fyllning men tycker inte att det gör nåt för då gör jag goda snittar eller rullader av de överblivna fyllningarna:-D

Vi var borta hela dagen igår. Började med att Peter lämnade Oliver och Thor till Emmelie som skulle passa de. Kevin stannade hemma.
Vi packade in oss i bilen med de 2 smörgåstårtorna jag gjort och begav oss mot Enköping och Helena m fam:-)
Jennifer och Benny hade sovit där och det hade funkat hur bra som helst:-)
Vi hade en jättetrevlig dag med gott till fika och jättegod middag blev vi bjudna på, Ungsbakad lax i hummersås och pressad potatis:-) Jag var helt sprickfärdig efter maten:-D
Smörgåstårtorna var till ett möte och de måste ha varit omtyckta före det blev ingenting kvar:-D Och då var det max 20 pers som åt:-D
Vi kom iväg hemåt bra sent och ungarna somnade direkt i bilen:-D
Tusen tack fam. O för att ni är de ni är och för en underbar dag med allt den innebar!

I morse hade jag svårt att komma upp. Alla sov som stockar så hade gärna legat kvar lite till jag med:-D Men men, skoldag idag så det gick ju inte för sig:-D
Jennifer och Benny kom iväg liite försent och när de kom till skolan så var dörrarna låsta så de kom hem igen! Orkade inte börja ringa till skolan för det är ändå näst intill omöjligt att komma fram, de har alltid bara en telefonsvarare på:-( Så då fick de två stanna hemma, Selina hade redan fått lov att ta ledigt idag:-)
Så alla förutom Kevin och Linnéa är hemma idag och myser:-)

Jag skulle vilja hitta nån bra sida att beställa pyssel-grejer ifrån. Några tips?? Förutom Panduro då;-)

 1. Sandra skriver:

  Har tyvärr inga bra tips att ge dig men däremot vill jag ge dig en award titta in hos mig och hämta den!

 2. Madde skriver:

  tack Mirka för att du är så inspirerande =)
  vill fråga dej, eftersom du är så krativ i köket =)
  jag ska ha hem föräldrargruppen på lördag, vi ska ha en "återträff" o barnen har inte träffats på ca 2 år, så det blir spännande!!
  så jag vill bara höra om du har något roligt recept eller nåt att bjuda på!!
  har du inte tid, så behöver du inte svara, men det hade varit kul =)

  ha en fortsatt trevlig kväll.
  kram madde

 3. Fia skriver:

  Kan inte du ha så där att man får ställa frågor till dig och sen svarar du i ett inlägg?:)Kram

 4. Sofie: En jättebra fråga tycker jag och tar absolut inte illa vid mig:-) Vi är oroliga varje gång att det ska vara nåt fel och den oron växer med varje barn. Men en överläkare sa till oss en gång att eftersom vi har fått så många friska barn tillsammans tyder det på att våra gener passar väldigt bra ihop och riskerna är ytterst minimala att det skulle ske något. Det hjälpte lite mitt i oron men jag börjar ju närma mig 40 år så klart att oron finns där ändå. Samtidigt så har jag aldrig låtit en oro styra mitt liv utan tänker positivt:-)

  Christina Arnesdotter Ström: Tack:-) Jag sover rätt bra på nätterna:-D

  TUSEN TACK för alla länkar till olika pysselsidor!! Jag är ute efter massa olika roliga saker till barnen, så perfekt att ha sånt hemma nu på vintern när de inte är ute lika mycket:-) Har lessnat lite på det som säljs runt om oss och ville hitta på lite nya grejer, tjejerna är ju så pyssliga av sig:-D Tack;-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..