Lucia mm:-)

Vi var och firade Lucia med Alice och Olivers avdelning i måndags och det var 2st söta och förväntansfulla pepparkakor som tjatade heeela dagen lång ”Mamma, när ska vi gå till Lucia?….MAMMA när ska vi gååå?”
Victor ville vara utklädd till tomtenisse och det klart att han fick det:-)


Sötnosarna:-D

Alla barnen följde med till dagis förrutom Kevin och Linnéa och Peter och Emmelie kom och mötte upp oss vid dagis:-) Firandet började med fika och lite mingel. …
Därefter satte sig alla dagisbarnen (bara 4-åringar) och sjöng många fina låtar och de var sååå duktiga så:-)


Oliver sitter högst upp och närmast fröken som står bredvid. Alice sitter också högst upp men längst in i hörnet så hon kom inte riktigt med i fotot….
Peter tog massa fina bilder men jag ids inte tömma hans kamera då det finns typ miljoner bilder i den och skulle ta en evighet att tömma:-D

Efteråt gick vi hem och lagade middag…..

Igår hade jag då inskrivning på mvc:-) Hade tid kl. 11 men kom in närmare kl.11.30 vilket kändes lite surt då jag hade planerat hinna med lite annat också efter besöket….Men men, jag skrevs in och alla de sedvanliga proverna togs, jag fick redan nu tiden för ultraljud som görs runt v.18-20:-)
Nästa vecka har jag tid till läkaren där för att få iväg en remiss ang fvp….

Paulina med sonen Milton kom och mötte upp oss och vi åkte hem till oss.
Milton är en riktig charmtroll och han blev jätte förtjust i Nellie och var riktigt go med henne:-D


Milton och Nellie:-)

Vi gick tillsammans och hämtade barnen på dagis och hann vi umgås lite till innan jag paniklagade middag för att hinna gå på Linnéas utvecklingssamtal kl. 16.30 för det hade jag totalt glömt bort:-D

Samtalet gick bra, Linnéa är riktigt duktig i skolan och klarar alla sina mål:-)
Sen pratade vi lite om ett problem som Linnéa har. en tjej som är på henne varje dag när hon går hem från skolan:-( Den tjejen skriker massa enormt fula ord till Linnéa, hotar henne med att hon ska ta med sina kusiner (2 tjejer)och spöa henne mm!! Detta pågår numera även i skolan och den där tjejen drar ner Linnéa och några andra tjejer och sparkar de, tar struptag mm! Det visade sig att de har problem med tjejen och har redan haft 2 möten med hennes pappa och ska ha ytterligare ett möte idag så jag hoppas verkligen att det händer nåt! Jag kommer annars riva upp både himmel och helvete för jag accepterar INTE att sånt här skit håller på lika länge som sist när Linnéa blev mobbad av en annan tjej! Jag skiter fullständigt i om, som läraren sa ”den där tjejen bara vill bli kompis men vet inte hur hon ska göra” för det ska inte Linnéa och de andra tjejerna behöva lida för! De ska fan inte behöva ta stryk först och sen bli kompis med misshandlaren! Nä, just nu ber jag Linnéa bara att gå ifrån tjejen när hon kommer i närheten men även mitt tålamod tar slut nån gång och ingen ska behöva ta emot skit från någon annan¬†utan någon som helst anledning!
Nog om det, just nu hoppas jag på att de får ordning på strulet så jag slipper brusa upp mig allt för mycket….

Annars så känns det verkligen att julen är nära nu, alla verkar så hispiga över att hinna göra ditt o datt:-D
Själv är jag inte klar med allt men vad fasiken….jag hinner:-D
Nu är jag inte den som bara måste baka allt som tillhör julen: julknäck, ischoklad mm. I ärlighetens namn så har jag aldrig gjort dessa saker:-D Men men, kanske i år, vem vet;-)
Lussebullar ska vi baka nån dag med Emmelie som tjatar om det, det har blivit lite av en tradition här:-)
Linnéa och Selina har bakat pepparkakor och det får räcka så, gillar de köpta mera nämligen:-D
När det kommer till julmaten så äter vi inget som måste förberedas innan utan det mesta görs på julafton förrutom skinkan som görs klar kvällen innan:-) Och möjligtvis köttbullarna:-)

Granen ska väl upp nån dag nästa vecka….fast jag vete fasiken vart den ska få plats:-D Men det löser sig det med:-D
Som ni hör så tar jag det mesta med ro just nu:-) Jag känner att det finns ingen anledning till att stressa upp sig för allt blir klart förr eller senare i alla fall;-)

Sen till slut så vill jag bara klargöra en sak till en liten del av mina läsare (de flesta behöver inte alls bry sig…..de jag är ute efter VET att det är de jag menar):

Jag har på senaste tid hört om olika rykten som går här i Märsta om mig/oss och jag är helt säker på att det finns rätt många Märstabo som läser hos mig och några av er är nog till och med de som kan känna sig träffade!
Rykten som att jag/vi skulle skaffa barn bara för att slå en rekord i antalet tvillingar eller att jag vill hamna i Guiness rekordbok är så befängda att jag kan inget annat än skratta åt de dumma människor som sprider runt dessa saker! Och jag kan inte tycka annat än att de som sprider runt sånt dynga och ännu värre, de som tror på sånt dynga kan inte han en speciellt hög allmänutbildning! Till och med de med få hjärnceller borde med lite hjälp av logik eller om inte det så google-sökning kunna fatta/få fram att det är helt omöjligt för mig att slå såna rekord OM JAG NU VILLE DET!! Som en av mina läsare skrev förrut så finns det 2st kvinnor i Sverige som fått 6 par tvillingar VAR och med bara hjälp av lite lite logik så skulle jag aldrig hinna med det….jag är ju fy fan snart 39år gammal liksom:-D
Och att få komma med i rekordboken är ännu mera omöjligt! Jag har nu inte googlat om vem som har mest barn i världen men jag vet en familj i Sverige som har 17 barn och de har INTE¬† flest barn i Sverige! Det finns en familj i Usa som har 19 barn men jag tror inte att ens det är rekordet! Så snälla ni, räkna själv…..hur skulle jag hinna få minst 9 barn till….fast det skulle nog ändå behövas ännu flera barn???
Så summa kardemumma: KOLLA FÄR HELVETE UPP FAKTA INNAN NI SPRIDER RUNT MASSA IDIOTI! I slutändan är det ändå bara NI- dygnspridare som får er själva att se ut som små idioter mohahaa

Så, nu släpper vi den biten också:-D:-D

 1. God jul på er hela familjen!/
  Stora kramar från vår familj i Flen/Annika

 2. Vilka idioter på skolan, tycker verkligen att du ska stå på dig när det gäller dom, va är detta för några föräldrar som tillåter att ens barn tar strypgrepp fy f-n alltså.
  och dessa som sprider rykten är bara avundsjuka för dom inte har sån fin familj som du har, krya på er i vinterkräksjukan och hoppas ni andra klarar er.
  kram Therese

 3. Hej där. allt bra?

  Ville bara tillägga att du kan hitta de nyaste spotifyspellistorna på min blogg samt, nya låtar från Nelly Furtardo, Kanye West och Lil Wayne samt en Swedish House Mafia doukumentär. spana in det:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..