Jullov:-)

Idag har jag haft fullt upp med att ta hand om hemmet och tvätten:-)
Inte det lättaste alltid när alla barnen är hemma men det har gått rätt bra ändå:-D
Imorgon vill jag bara ta det lugnt och njuta:-)

Så nu tar jag ett kortare jullov från bloggen…….kommer tillbaka senast efter helgen:-)

VI, FAMILJEN NORRSTRÄM VILL ÄNSKA ER ALLA EN UNDERBAR JUL!!
Ta väl hand om varandra:-)

 1. Hej Mirka
  Jag har följt din blogg i över ett år. Jag känner igen mig i mycket som du skriver om efterssom vi har 8 barn. Fördomarna är dom samma som vi får möta.Jag känner även igen mig i att livet med många barn är väldigt roligt. Jag beundrar din styrka och ditt mod, du verkar vara en kvinna som säger vad du tycker och inte tar åt dig över vad andra säger. Det ska bli så spännande att följa er i tv. Nu har jag äntligen startat en blogg efter mycket eftertanke och tycker faktiskt att det är väldigt roligt. Mina läsare är helt underbara. titta gärna in om du vill. Ha en bra fortsättning.

 2. sandra skriver:

  Hoppas ni haft en underbar jul och ett skönt jullov. Njut av din stora underbara familj!

 3. Vore kul att få se lite bilder sen..på hur eran jul såg ut 🙂

 4. Petra skriver:

  Hoppas ni haft en alldeles underbar jul! Kram

 5. Annica skriver:

  hoppas ni haft en riktigt fin underbar jul!
  kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..