Ikväll blir det dop mm:-D

Ja…..på tv alltså:-D
Om ni har missat¬†att läsa om Nellies dop så kan ni hitta det inlägget HÄR!
Det var ingen jätte lyckad dop tyvärr……Jag hade mycket besvikelse runt om dopet, prästen¬†mm¬†och vissa saker som har med släkt att göra upprörde mig väldigt mycket just då…..men¬†just sånt är utrett nu vilket är skönt :-)¬†


”Våra” killar in action:-D

 1. Maria skriver:

  Hej Mirka,
  och tack för trevlig blogg. Det känns känns hedrande att få följa erat liv. Man blir verkligen fascinerad över hur alla pusselbitar går samman!
  Angående dop o präst känns det tråkigt att ni kommer ha en besvikelse i minnet. Varför fick ni inte välja själva? I de flesta församlingar får man önska vilken präst man vill ha. Kan va bra att veta, om ni nu ska ha dop ngn mer gång framöver… 🙂
  Kram o stort lycka till framöver!

 2. Maria skriver:

  Hej Mirka,
  och tack för trevlig blogg. Det känns känns hedrande att få följa erat liv. Man blir verkligen fascinerad över hur alla pusselbitar går samman!
  Angående dop o präst känns det tråkigt att ni kommer ha en besvikelse i minnet. Varför fick ni inte välja själva? I de flesta församlingar får man önska vilken präst man vill ha. Kan va bra att veta, om ni nu ska ha dop ngn mer gång framöver… 🙂
  Kram o stort lycka till framöver!

 3. Nellie skriver:

  Jag tycker att ni valde ett riktigt bra namn till henne :), jag tycker att det är fint för det är inte så många som som heter Nellie. Min pappa ville att jag skulle heta Nellie efter att han hörde låten ”Mauro Scocco – Nelly ”..Den är jätte fin den låten 🙂 kram kram

 4. Nellie skriver:

  Jag tycker att ni valde ett riktigt bra namn till henne :), jag tycker att det är fint för det är inte så många som som heter Nellie. Min pappa ville att jag skulle heta Nellie efter att han hörde låten ”Mauro Scocco – Nelly ”..Den är jätte fin den låten 🙂 kram kram

 5. L skriver:

  Hej Mirka! Jag har några frågor till dig angående dop och framförallt doppresenter. Jag ska på dop för en liten kille i slutet av maj. Nu funderar jag lite kring doppresent. Vad har ni fått när ni haft dop till de olika barnen, någon speciell present som varit extra användbar/rolig? Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..