Nellie….

Nellie har fått sin första tand såg jag igår kväll:-) Något senare än sina syskon förutom Selina som fick första tanden vid 11 månaders ålder:-D Och nu dregglar Nellie mera än någonsin fast hon är väldigt förkyld också så det är inte så konstigt:-D


Stora tjejen som står mot allt nu och går längs med soffan mm:-)

Thor fick stanna hemma igår. Ni som följt bloggen länge kanske kommer ihåg att jag tidigare skrivit om Thors känsliga mage….Han blir lätt lös i magen utan att vara sjuk. Beror lite på vad han ätit och så…
Igår morse hände en mindre trevlig incident.
Jag bytte Thors blöja när han hade vaknat och han hade inte kissat alls men däremot bajsat en skvätt. Efter frukosten stog han och fes och hade sig och efter ett tag sa han att han hade kissat. Okej, bara byta igen men när han gick från matbordet till vardagsrummet upptäckte jag att det rann nåt längs med benen på honom. Inte så konstigt tänkte jag, Thor hade ju inte kissat alls i nattblöjan så det kom väl ordentligt med kiss nu:-D
Men sen såg jag att det var brunt som rann och upptäckte ganska snabbt att det var vattnigt bajs som vällde ut överallt på honom, benen, ryggen….ja det var skit överallt och fina pölar runt om honom *suck*
In i badet och sanera Thor och därefter sanera golvet mm:-D
Lös mage + hela nattens kiss ihop är ingen bra kombination med andra ord:-D
Även om Thors fröknar är medvetna om hans känsliga mage så ville jag inte lämna honom på dagis så han fick stanna hemma och mysa med mig och Nellie. Och hans senare bajs var normalt igen;-)

Barnen fick äta hamburgare till middag igår, det är något som alla äter med stor aptit:-D Peter hade köpt nya hamburgare som vi aldrig tidigare köpt och visst, barnen tyckte om de men fy fasiken vad äckligt de luktade när man stekte de!! Aldrig att vi köper de igen!


Bläääh….!

Tog lite foton på vissa av barnen igår:-)


Alice och Oliver:-)


Jennifer och Benny (som vägrar att klippa sig*S*)


Nellie i en galen look:-D

Nu väntar hushålls-sysslorna på mig så hej så länge;-)

 1. Hej Mirka

  Ofta har vi också köppt liknande hamburgare. Men jag gillar mest ett par andra. Dem är lite mer mäktigare.
  Kan rekomenderas.

  Hoppas att Thor mår bättre nu.

 2. Min flicka har oxå just detta problem + att hon har magknip OFTA, inte kan bajsa, mm mm!
  Så vi ska på Barnkliniken om en vecka & de ska då kolla hennes mage/tarm mm!

 3. Hej!

  Min tjej hade lösavföring över 1 1/2 års tid. Det tog mycket lång tid innan vi hittade felet. Vi trodde det var något som hon inte tålde i sin kost så vi uteslöt mjölkprotein, laktosfritt trots att testerna inte visade allergi mot detta. Efter mycket tjat fick jag igenom att göra ett avföringsprov och det konstaterade att hon hade dient amöba i sin mage. Mycket mycket ovanligt särskilt eftersom vi inte varit utomlands. Hon fick medicin mot detta men trots det återkom det. Helt plötsligt försvann det efter.

 4. Ulrika skriver:

  Hej hej Mirka
  Min son hade ungefär samma problem. Han kunde bajsa ca 6 gånger bara på förmiddagen. Vi testade i två veckor att vara utan nå mjölkprodukter sen så skulle man chocka han med en massa mjölk. Vi kom underfund om att han inte var allergisk mot mjölk. Hans mage klarade inte av vällingen på morgononen så vi fick sluta med den. Magen blev jättebra sen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..