Hihihii, det här var ju kul :-D

Testar mig fram lite trevande och roligt är det 😀 Peter får lära mig filmandes konster liiite bättre sen så…sen kör vi med en frågestund mm 😀
Nu får ni hänga med mig till tvättstugan en sväng om ni vill 😉

  1. Marie skriver:

    ÅH; vad härligt att vi får följa er med kameran trots att Familjen Annorlunda är slut på TV. Filma MERA!

  2. Marie skriver:

    ÅH; vad härligt att vi får följa er med kameran trots att Familjen Annorlunda är slut på TV. Filma MERA!

  3. När vi bodde i lägehet så längtade jag tills vi skulle bo i hus med egen tvättmaskin inne och slippa tvättstugan. Nu är det tvärtom.Saknar STORA maskiner och lååånga bänkar att vika tvätten på. Aldrig blir jag nöjd. Kram Camilla+8 barn.

  4. När vi bodde i lägehet så längtade jag tills vi skulle bo i hus med egen tvättmaskin inne och slippa tvättstugan. Nu är det tvärtom.Saknar STORA maskiner och lååånga bänkar att vika tvätten på. Aldrig blir jag nöjd. Kram Camilla+8 barn.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..