Utedag

Det blev en riktig utedag hela eftermiddagen idag 🙂 Så skönt med solen som skiner, snön som sakta smälter bort och det droppar vatten från taket mm.
Vi hade tänkt oss en promenad till affären. Linnéa, Ebba och sovande Thor (som var omöjlig att väcka) stannade hemma. Vi valde dock att gå en vända förbi dammen som ligger i skogen nära dagiset först. Barnen gillar att leka med vattnet där 🙂

DSC00585 - Kopia

DSC00586 - Kopia

Efter en stunds lekande där fortsatte vi vidare till affären och handlade lite korv, bröd mm
Jag hämtade även de resterande tågbiljetterna – blev lite struligt då han inne på Pressbyrån inte förstog riktigt hur det funkade tydligen! Jag hade 2st olika bokningsnummer och fick först bara biljetterna från det ena bokningsnumret. Nu ville jag ha även de andra men han sa att det fanns inget på det numret!? Han tog fram nåt ur deras låda och sa att det var deras kopior på biljetter jag hämtat ut! Fast i verkligheten så var det våra saknade biljetter 😀 Tur att vi fick de till slut i alla fall 😉

Gick hem och gjorde ordning för att grilla ute. Barnen fick korv med bröd, helt enligt deras önskemål.
Vi grillade små chorizon, kalkonskivor och halloumi-ost till oss och åt sallad till det *mums*

DSC00587 - Kopia

Linnéa och kompisen Ebba, Jennifer, Benny, Victor och Oliver stannade kvar ute och lekte med kompisar bra länge efter att vi andra gått in 😀 Skönt när utelek-lusten börjar infinna sig igen 🙂

Victor hade jätteont i sitt ena öra igårkväll och efter mycket trygande fick jag i honom alvedon och han sov hela natten. Imorse hade han lite ont fortfarande men sen har han inte gnällt nåt mera idag…..Vi får väl se om det kommer tillbaka….

 1. Hej Mirka! När ni var utomlands så hade ni några snygga vagnar som jag undrar vad det var för märke på och var ni köpt dem? Är ute efter en smidigare vagn när vi ska ut och resa. Tack för en fin blogg och för att ni varit med i Familjen annorlunda, gillar verkligen det programmet och ni var min favoritfamilj=) Kram

  MIRKA SVARAR: Vagnen heter Avanti Moving Light och säljs i alla fall i barnens hus….

 2. Du inspirerar mig verkligen! Jag blir mycket starkare som mamma efter att jag har läst din blogg.Som säker är det andra som har skrivit samma, men du verkligen inspirerar mig,
  När min dotter föddes, fick jag förlossningsdepression, och den har inte gott över än. Men klarar du 10 underbart vackra barn, så klarar jag min!! Tack för din hjälp!!! Kram! Btw, familjen annorlunda hade inte varit ngt utan er! Sambon här hemma avgudar din sambo 🙂

 3. Du inspirerar mig verkligen! Jag blir mycket starkare som mamma efter att jag har läst din blogg.Som säker är det andra som har skrivit samma, men du verkligen inspirerar mig,
  När min dotter föddes, fick jag förlossningsdepression, och den har inte gott över än. Men klarar du 10 underbart vackra barn, så klarar jag min!! Tack för din hjälp!!! Kram! Btw, familjen annorlunda hade inte varit ngt utan er! Sambon här hemma avgudar din sambo 🙂

 4. carina skriver:

  Tur ni fick biljetterna, tur du inte gick till ett annat ombud för att hämta de andra biljetterna, då hade det blivit strul liksom! 😉

  Härligt med vårsolen, helt enkelt udnerbart! Synd bara att vi har utåt värmdö har så MYCKET snö ännu, fast det smälter på bra! Hua, ren isgata på vägen vid oss, + världens dummaste vattenpölar så vi hoppas vi kommer inte allt för blöta till dagis idag! 😉

 5. Vi har oxå haft en utedag idag. Det har varit så fint väder. Man får verkligen passa på ;.)
  Kram kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..