2 veckors resultat

Nu har det gått 2 veckor sedan jag ändrade på mina matvanor och började träna 🙂

7/3-11

VIKT: 60,4 kg
MIDJA: 75,5 cm
MAGE: 94 cm
STUSS: 95 cm
LÅR: 56 cm

21/3-11

VIKT: 57,5 kg -2,9 kg
MIDJA: 72 cm -3,5 cm
MAGE: 86,5 cm -7,5 cm
STUSS: 89 cm -6 cm
LÅR: 54 cm -2 cm

vecka 2

Inte världens bästa foton då det är barnen som fotat mig men inte illa för 2 veckor 🙂 Jag känner skillnaden bäst med kläderna som sitter bättre och Peter känner stor skillnad säger han och han säger inget annat än sanningen då han inte är den typen som säger saker som inte har grunder 😀

Som jag har sagt tidigare så är jag inte ute efter att gå ner i vikt utan vill bygga muskler och få en fastare kropp 🙂 För att inte gå ner i vikt nåt mera så har jag ökat på matintaget……

 1. Duktigt gjort! Kör du nån speciell diet eller hur äter du? Kram en Finlandstjej som tittat på er alla säsonger o tycker ni är sååå mysig familj!

 2. Duktigt gjort! Kör du nån speciell diet eller hur äter du? Kram en Finlandstjej som tittat på er alla säsonger o tycker ni är sååå mysig familj!

 3. Grattis 🙂
  Men hur såg dagarna ut med matintag… gick du ngt speciellt?

  Försökt mig på det o då har jag bara 5 st hemma varannan vecka

  MIRKA SVARAR: Jag äter 5 gånger/dag : Frukost = Omelet med skinka el bacon mm. Mellanmål = turkisk yoghurt med lite bär i. Lunch = Vad som finns tex spenatsoppa, omelett, sallad med kött el. fisk mm. Mellanmål. Middag= Allt möjligt men uteslutar helt potatis, ris och pasta.

 4. Grattis 🙂
  Men hur såg dagarna ut med matintag… gick du ngt speciellt?

  Försökt mig på det o då har jag bara 5 st hemma varannan vecka

  MIRKA SVARAR: Jag äter 5 gånger/dag : Frukost = Omelet med skinka el bacon mm. Mellanmål = turkisk yoghurt med lite bär i. Lunch = Vad som finns tex spenatsoppa, omelett, sallad med kött el. fisk mm. Mellanmål. Middag= Allt möjligt men uteslutar helt potatis, ris och pasta.

 5. Hej Mirka!
  Även om bilden inte är den bästa så syns ju resultaten ändå. Mycket bra jobbat med tanke på att det bara gått två veckor, jag blir verkligen inspirerad att själv träna. Jag vill också framför allt få fastare kropp efter att jag födde min son för snart 9 månader sen… Kämpa på, kramar Michaela

 6. Hej Mirka!
  Även om bilden inte är den bästa så syns ju resultaten ändå. Mycket bra jobbat med tanke på att det bara gått två veckor, jag blir verkligen inspirerad att själv träna. Jag vill också framför allt få fastare kropp efter att jag födde min son för snart 9 månader sen… Kämpa på, kramar Michaela

 7. Såg att dammsugaren är i kontakten på båda bilderna. Är den som här, i hela tiden, bara att starta. Bra jobbat!

 8. Duktig Du är, bra kataktär, Du som vanligtvis bakar så mycket gott 🙂 Hrligt att det ger resultat på kort tid, då är det ju lättare att kämpa vidare. mvh Åsa

 9. Duktig Du är, bra kataktär, Du som vanligtvis bakar så mycket gott 🙂 Hrligt att det ger resultat på kort tid, då är det ju lättare att kämpa vidare. mvh Åsa

 10. Härligt Mirka!! Åh, så duktig du är! 😉 Ja, lite inspirerad har jag blivit, ska väl sätta igång själv med, men DAIM är ju såå gott….. Hur gör du, äter du godis ibland?

  MIRKA SVARAR: Utesluter godis helt men har fuskat liiiite och tagit några lakritsbitar ur en påse Gott och blandat 😀

 11. Härligt Mirka!! Åh, så duktig du är! 😉 Ja, lite inspirerad har jag blivit, ska väl sätta igång själv med, men DAIM är ju såå gott….. Hur gör du, äter du godis ibland?

  MIRKA SVARAR: Utesluter godis helt men har fuskat liiiite och tagit några lakritsbitar ur en påse Gott och blandat 😀

 12. Blir såå glad för din skull 🙂

  MEN lessen för min egen skull.. jag tränar minst 5 dagar i veckan och äter nyttigt.. men dt händer inget hos mej.. varken på vågen el när jag mäter.. 🙁
  Hur äter du o vad äter du??

  Kram Johanna

 13. Blir såå glad för din skull 🙂

  MEN lessen för min egen skull.. jag tränar minst 5 dagar i veckan och äter nyttigt.. men dt händer inget hos mej.. varken på vågen el när jag mäter.. 🙁
  Hur äter du o vad äter du??

  Kram Johanna

 14. Du har inspirerat mig till att göra ett försök. Hur mycket tränar du och vad gör du? :9 Bra jobbat!

 15. Du har inspirerat mig till att göra ett försök. Hur mycket tränar du och vad gör du? :9 Bra jobbat!

 16. att man kan ha så snygg och smal kropp dom du fast du fått så många barn är helt otroligt. hoppas att du är stolt och glad över din kropp. men trotts detta syns det skilland på bilderna, snygg blir snyggare =) och snart snyggast =) helt otroligt… ge mig enegrgi…

 17. att man kan ha så snygg och smal kropp dom du fast du fått så många barn är helt otroligt. hoppas att du är stolt och glad över din kropp. men trotts detta syns det skilland på bilderna, snygg blir snyggare =) och snart snyggast =) helt otroligt… ge mig enegrgi…

 18. varför inte blanda i lite rent proteinpulver i tex en smoothie och dricka om dagen? hjälper dig att inte tappa vikten plus puschar på dina muskler att bli starkare

 19. varför inte blanda i lite rent proteinpulver i tex en smoothie och dricka om dagen? hjälper dig att inte tappa vikten plus puschar på dina muskler att bli starkare

 20. Wow. Det syns. Duktigt!
  Det var LCHF du går på va???

  Kul att dammsugaren är inkopplad på båda bilderna, eller den kanske alltid är inkopplad? 🙂

 21. Wow. Det syns. Duktigt!
  Det var LCHF du går på va???

  Kul att dammsugaren är inkopplad på båda bilderna, eller den kanske alltid är inkopplad? 🙂

 22. åh så duktig du är.
  Ska börja på måndag jag med, gått upp 10 kg pga medicin de här senaste månaderna.

  lycka till

  Carola- En 4 barnsmammas vardag med bipolär/adhd

 23. åh så duktig du är.
  Ska börja på måndag jag med, gått upp 10 kg pga medicin de här senaste månaderna.

  lycka till

  Carola- En 4 barnsmammas vardag med bipolär/adhd

 24. Wow. Duktigt! Vad äter du? Har du dragit ner på allt eller på kolhydrater? 🙂

  MIRKA SVARAR: Jag äter så lite kolhydrater som möjligt och mera fett – dvs inga light produkter 🙂

 25. Wow. Duktigt! Vad äter du? Har du dragit ner på allt eller på kolhydrater? 🙂

  MIRKA SVARAR: Jag äter så lite kolhydrater som möjligt och mera fett – dvs inga light produkter 🙂

 26. GRATTIS! Vad duktig du är. Är superimpad att du klarat detta på endast 2 veckor. Man ser en tydlig skillnad mellan bilderna, du är jättefin nu! Alldeles lagom. Du har inspirerat mig till att börja nu oxå, men jag skulle vilja veta hur du åt, VAD du åt och hur din träning såg ut under dessa 2 veckor. Kan du skriva upp detta i bloggen, så ska jag försöka mig på Mirkas diet och träning! KRAM!

 27. GRATTIS! Vad duktig du är. Är superimpad att du klarat detta på endast 2 veckor. Man ser en tydlig skillnad mellan bilderna, du är jättefin nu! Alldeles lagom. Du har inspirerat mig till att börja nu oxå, men jag skulle vilja veta hur du åt, VAD du åt och hur din träning såg ut under dessa 2 veckor. Kan du skriva upp detta i bloggen, så ska jag försöka mig på Mirkas diet och träning! KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..