2 veckors resultat

Nu har det gått 2 veckor sedan jag ändrade på mina matvanor och började träna 🙂

7/3-11

VIKT: 60,4 kg
MIDJA: 75,5 cm
MAGE: 94 cm
STUSS: 95 cm
LÅR: 56 cm

21/3-11

VIKT: 57,5 kg -2,9 kg
MIDJA: 72 cm -3,5 cm
MAGE: 86,5 cm -7,5 cm
STUSS: 89 cm -6 cm
LÅR: 54 cm -2 cm

vecka 2

Inte världens bästa foton då det är barnen som fotat mig men inte illa för 2 veckor 🙂 Jag känner skillnaden bäst med kläderna som sitter bättre och Peter känner stor skillnad säger han och han säger inget annat än sanningen då han inte är den typen som säger saker som inte har grunder 😀

Som jag har sagt tidigare så är jag inte ute efter att gå ner i vikt utan vill bygga muskler och få en fastare kropp 🙂 För att inte gå ner i vikt nåt mera så har jag ökat på matintaget……

 1. Marie skriver:

  GRATTIS! Vad duktig du är. Är superimpad att du klarat detta på endast 2 veckor. Man ser en tydlig skillnad mellan bilderna, du är jättefin nu! Alldeles lagom. Du har inspirerat mig till att börja nu oxå, men jag skulle vilja veta hur du åt, VAD du åt och hur din träning såg ut under dessa 2 veckor. Kan du skriva upp detta i bloggen, så ska jag försöka mig på Mirkas diet och träning! KRAM!

 2. Marie skriver:

  GRATTIS! Vad duktig du är. Är superimpad att du klarat detta på endast 2 veckor. Man ser en tydlig skillnad mellan bilderna, du är jättefin nu! Alldeles lagom. Du har inspirerat mig till att börja nu oxå, men jag skulle vilja veta hur du åt, VAD du åt och hur din träning såg ut under dessa 2 veckor. Kan du skriva upp detta i bloggen, så ska jag försöka mig på Mirkas diet och träning! KRAM!

 3. Jolie skriver:

  Wow. Duktigt! Vad äter du? Har du dragit ner på allt eller på kolhydrater? 🙂

  MIRKA SVARAR: Jag äter så lite kolhydrater som möjligt och mera fett – dvs inga light produkter 🙂

 4. Jolie skriver:

  Wow. Duktigt! Vad äter du? Har du dragit ner på allt eller på kolhydrater? 🙂

  MIRKA SVARAR: Jag äter så lite kolhydrater som möjligt och mera fett – dvs inga light produkter 🙂

 5. carola skriver:

  åh så duktig du är.
  Ska börja på måndag jag med, gått upp 10 kg pga medicin de här senaste månaderna.

  lycka till

  Carola- En 4 barnsmammas vardag med bipolär/adhd

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..