Heeeeej!!!

Förlåt mina vänner….det blev lite tokigt här då vi inte hade någon fungerande bredband från onsdag kväll till torsdag eftermiddag.
Jag hade ju tänkt skriva ett inlägg innan vi åkte till Karlstad igår men det gick ju inte 🙁

Som sagt var så åkte vi igår kl.14 med pendeltåg till Stockholm och hann med lugn och ro hitta tåget till Karlstad 🙂 Resan tog ca. 3,5 timmar och gick relativt bra 🙂
Shanell, vår kontakt-tjej, mötte upp oss med taxi och vi kördes till hotellet där vi hade 2st stora fina rum bredvid varann. Det blev ett tjejrum och ett killrum 😀 Shanell var snäll och hämtade mat till oss, hungriga som vi var – pizza till barnen och sallad till mig, Peter och Kevin 🙂
Allihopa var jättetrötta efter resan och somnade direkt! Jag orkade inte ens tänka på datan och somnade strax efter 21….

Uppe med tuppen, som vanligt blev man väckt strax före kl. 6 imorse 😀
Till 7.30 var vi ner till frukost och lagom att vi var klara så kom fam. Ilmrud ner så det blev ett glatt möte 🙂
Kl. 9.20 blev vi upphämtade av en stooor vi limosin som körde först oss till mässan och sedan Maddes familj 🙂 På mässan fick våra två familjer en monter med en stor soffa i som skulle vara vår fasta punkt.
Dagen har varit hektisk och vi har pratat med många trevliga människor 🙂 På eftermiddagen kom även Tina med 4 av hennes döttrar och det var jättekul att ses igen 🙂

Nu ska jag hitta kudden, det blir en ny mäss-dag imorgon och jag behöver lite skönhetssömn 😀
Ska berätta massa mera om vår helg senare när tiden är på min sida och även visa massa foton 🙂

Och ni som kommer till mässan under helgen….kom fram och säg hej, vi tycker att det är superkul 😉

Kramisar

 1. marica skriver:

  Läste i en tidning i Skövde att ni ska komma dit i sommar 🙂 Kul! Familjen ni ska besöka har oxå många barn o hon bloggar men jag hittar inte adressen… Vet inte ens vad hon heter,, ha ha men du vet ju säkert vem jag menar och jag undrar om du kan förmedla bloggadressen till henne? Kul att läsa om någon som bor nära en! Hitta din blogg idag och kommer garanterat börja läsa den 🙂

  MIRKA SVARAR: Jaa, visst var det ett bra reportage på Eva och hennes familj 🙂 Eva är en god vän till mig som vi träffar så ofta möjlighet till det finns 🙂 Hennes bloggadress är: http://familjenxl.bloggplatsen.se/ Kram

 2. marica skriver:

  Läste i en tidning i Skövde att ni ska komma dit i sommar 🙂 Kul! Familjen ni ska besöka har oxå många barn o hon bloggar men jag hittar inte adressen… Vet inte ens vad hon heter,, ha ha men du vet ju säkert vem jag menar och jag undrar om du kan förmedla bloggadressen till henne? Kul att läsa om någon som bor nära en! Hitta din blogg idag och kommer garanterat börja läsa den 🙂

  MIRKA SVARAR: Jaa, visst var det ett bra reportage på Eva och hennes familj 🙂 Eva är en god vän till mig som vi träffar så ofta möjlighet till det finns 🙂 Hennes bloggadress är: http://familjenxl.bloggplatsen.se/ Kram

 3. Kikar in hos alla som ska på mammabloggalan så att man känner igen lite ansikten när man kommer dit.

  Jag är nog en av få i detta land som inte har sett enda avsnitt av familjen annorlunda. Så jag för mig är du helt okänd när jag nu läser ikapp lite i din blogg 🙂

  Ses i maj!
  /Lotta

 4. Kikar in hos alla som ska på mammabloggalan så att man känner igen lite ansikten när man kommer dit.

  Jag är nog en av få i detta land som inte har sett enda avsnitt av familjen annorlunda. Så jag för mig är du helt okänd när jag nu läser ikapp lite i din blogg 🙂

  Ses i maj!
  /Lotta

 5. Hej!
  Hoppas ni hade en trevlig helg i Karlstad. Välkommen åter 🙂 Jo, jag var fram o skulle säga hej o småprata lite, men det stod så mkt människor omkring er så jag tänkte komma tillbaks lite senare. Well.. då hade ni åkt 🙁 Men.. det jag ville säga var att du är så bra. En ren inspirationskälla och förebild. Fan va du är bra 🙂 Hejja dig!!!
  Kika gärna in hos mig om du vill.. på http://www.gums.blogg.se ha det gott kram SolSara

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..