Från Wermlands Limousineservice….

TV-kändisar åkte Limo

2011-03-29 | Wermlands Limousineservice | LIMOUSINESERVICE | Etiketter: Familjen Annorlunda | Kommentera Helgen den 25-27/3 var det stor barnmässa i Karlstad med 7500 besökare. Familjerna Norrström och Ilmrud från Tv-serien Familjen Annorlunda var speciellt inbjudna till Karlstad för att prata om hur det är att ha många barn. Med 10 respektive 7 barn och föräldrar var det ett stort sällskap som skulle köras mellan hotellet och mässan. Wermlands limousineservice fick förtroendet att med Limousine se till att familjerna togs om hand på bästa sätt. Många barn var det och flera vändor blev det i dagarna tre. Fantastiskt att se hur duktiga dom var på att hålla ihop en så stor familj.

limo-002

Ett stort tack från oss till Wermlands¬† Limousineservice! Servicen var av högsta kvalite 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..