Dag 08

Dag 08 – Favoritsaker

Hmmm, svårt……tänker, tänker….hmmm…..meh, kommer inte på nåt……
Det enda som ploppar upp i huvudet är sånt som underlättar i min vardag tex. dammsugaren (nuts, jag vet :-D), min köksassistent, mina tårtverktyg, min symaskin…. 😀 Det får duga med de 😀
Nuuu kom jag på nåt mer – Min lilla samling av fairysar – de älskar jag 😉

Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 ‚Äì Dåliga vanor och laster
Dag 15 ‚Äì Mina drömmar
Dag 16 ‚Äì Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 ‚Äì Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 ‚Äì Detta ångrar jag
Dag 20 ‚Äì Mina förebilder
Dag 21 ‚Äì Mina dåliga sidor
Dag 22 ‚Äì Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 ‚Äì Det här får mig att gråta
Dag 25 ‚Äì Det här är jag bra på
Dag 26 ‚Äì Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 ‚Äì Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 ‚Äì 10 dödssynder

 1. Ja prylar är nog mina favoritsaker, just för att de underlättar. Hur skulle jag klara mig utan min dammsugare, tvättmaskin och bakmaskin?

 2. Ja prylar är nog mina favoritsaker, just för att de underlättar. Hur skulle jag klara mig utan min dammsugare, tvättmaskin och bakmaskin?

 3. Visst är det skönt med saker som underlättar vardagen. Diskmaskinen till exempel den är guld när man är många!! 🙂

  Kram en 8- barns mamma

  MIRKA SVARAR: Har ingen diskmaskin 😀 😀

 4. Visst är det skönt med saker som underlättar vardagen. Diskmaskinen till exempel den är guld när man är många!! 🙂

  Kram en 8- barns mamma

  MIRKA SVARAR: Har ingen diskmaskin 😀 😀

 5. Jenny skriver:

  Hej hej 🙂 ville bara säga att jag diggar dig, du är helt underbar och jag bara älskar att läsa din blogg,
  Har en liten fråga dock.
  Jag ar sj ett barn på snart tre månader (den19)
  han är helt underbar.
  På kvällarna får han såna hemska magkniper han skriker helt hysteriskt, inget hjälper när de väl börjar Han får minifom droppar som vi precis har ökat till 25 droppar plus att han får lite messmör i moderersättningen,
  Jag försöker med allt känns de som jag försöker hålla mig lugn hela tiden jag nynnar kör honom i vagnen håller han i olika grepp, de samma gör ju så klar Sambon allts pappan, Pappan stressar upp sig och förmodligen känner Sonen de för han blir mycket värre när Pappan ska ”avlasta mig”. men som sagt de är alltid på kvällarna och de brukar hålla på 1 till 3 timmar de är olika, vet at många har de värre än oss, om jag ska var helt ärlig såååå är jag så J*vla trött på att höra de, för de spelar ingen roll om de är en timme lr tre han har jätte ont och jag tycker de är skit jobbigt att se han så plågad, dom på bvc stror att de är släng av kolik och de säger jag inte i mot, men min fråga är om du ha några knep något man kan göra för att lugna den lilla Prinsen?
  Kram ifrån oss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..