Dag 18

Dag 18 ‚Äì Ett pinsamt ögonblick

Hmmm……Jag vet att jag har gjort ett och annat som kan klassas just som pinsamma ögonblick….men bara för det så kan jag inte komma på något riktigt bra just för tillfället……… shiiiit, vad svårt…….kliar mig i huvet……

Lite småpinsamt var det när jag var i London för många herrans år sedan och ofta i början pratade svengelska……sa vissa ord på svenska och kunde inte fatta att den man pratade med inte förstog vad jag menade 😀 😀
Alla har vi väl nån gång råkat fjärta in public och det är alltid lika pinsamt 😀 😀
Jag har nog aldrig haft nåt riktigt saftigt pinsamt ögonblick då jag gör allt för att undvika sånt 😉

Dag 19 ‚Äì Detta ångrar jag
Dag 20 ‚Äì Mina förebilder
Dag 21 ‚Äì Mina dåliga sidor
Dag 22 ‚Äì Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 ‚Äì Det här får mig att gråta
Dag 25 ‚Äì Det här är jag bra på
Dag 26 ‚Äì Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 ‚Äì Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 ‚Äì 10 dödssynder

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..