Dag 19

Dag 19 ‚Äì Detta ångrar jag

Jag tycker egentligen inte att det är värt att blicka tillbaka i livet och ångra saker utan sikta mot framtiden och försöka göra det bästa utav den 😉
Men om det nu ska vara något jag ångrar så är det i så fall att jag inte fortsatte plugga efter 9:an. Hade varit skönt att ha en utbildning i bagaget tycker jag! Men men….. Jag var för stökig på alla sätt och vis då i den åldern och det hade nog inte funkat så bra….. Men men, än är det inte försent, jag hinner nog med det också 🙂

Dag 20 ‚Äì Mina förebilder
Dag 21 ‚Äì Mina dåliga sidor
Dag 22 ‚Äì Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 ‚Äì Det här får mig att gråta
Dag 25 ‚Äì Det här är jag bra på
Dag 26 ‚Äì Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 ‚Äì Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 ‚Äì 10 dödssynder

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..