TACK <3

Tusen tack för era gratulationer!!
Jag ville avslöja redan nu för att jag vill kunna skriva om illamåendet jag känner på morgonen mm. Spännande att många är övertygade om att det blir tvillingar igen, vi har absolut inget emot det heller 😀 Har några bekanta som tippar på trillingar också 😀
Jag kommer att boka tid till vul om 3-4 veckor så får vi väl se då 😉
Jag har räknat lite och bf är runt nyåret, 31/12-1/1 har jag fått det till 😀

Jag tar gärna emot tips om hur pass mycket man vågar träna som gravid, vill inte bara sluta med det utan tränar gärna så länge det bara går 🙂 Matvanorna har jag dock ändrat på lite redan. Kommer att fortsätta delvis med LCHF men tillåter mig själv att äta lite mera ris, bulgur mm.

Just nu mår jag rätt skumt i kroppen. Känner mig lite smått yr och ”dissie” i huvudet och dimmig i ögonen?! Rätt obehaglig och tar gärna emot tips om någon har mot detta 😉

Nu ska vi packa med oss korv och fika och gå ut till skogen för lite lek och grillning 🙂

Sköt om er!

  1. stort grattis när är bf????

  2. stort grattis när är bf????

  3. Elinor skriver:

    Anna Anka har gjort en bok om hur man ska träna under graviditeten 🙂 Kolla in den så kasnke du får lite tips.

  4. Elinor skriver:

    Anna Anka har gjort en bok om hur man ska träna under graviditeten 🙂 Kolla in den så kasnke du får lite tips.

  5. Stort Grattis Mirka & Peter !! Jag önskar er all lycka i världen – är jätte glad för er skull.. hälsa barnen, många kramar Shanelle <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..