ANNONS

TACK <3

Tusen tack för era gratulationer!!
Jag ville avslöja redan nu för att jag vill kunna skriva om illamåendet jag känner på morgonen mm. Spännande att många är övertygade om att det blir tvillingar igen, vi har absolut inget emot det heller 😀 Har några bekanta som tippar på trillingar också 😀
Jag kommer att boka tid till vul om 3-4 veckor så får vi väl se då 😉
Jag har räknat lite och bf är runt nyåret, 31/12-1/1 har jag fått det till 😀

Jag tar gärna emot tips om hur pass mycket man vågar träna som gravid, vill inte bara sluta med det utan tränar gärna så länge det bara går 🙂 Matvanorna har jag dock ändrat på lite redan. Kommer att fortsätta delvis med LCHF men tillåter mig själv att äta lite mera ris, bulgur mm.

Just nu mår jag rätt skumt i kroppen. Känner mig lite smått yr och ”dissie” i huvudet och dimmig i ögonen?! Rätt obehaglig och tar gärna emot tips om någon har mot detta 😉

Nu ska vi packa med oss korv och fika och gå ut till skogen för lite lek och grillning 🙂

Sköt om er!

108
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00