Dag 20

Dag 20 ‚Äì Mina förebilder

Mina morföräldrar är nog mina största förebilder! De är ett riktigt radarpar som har varit gifta…..hmm….runt 60 år och still going strong 🙂 De passar varandra som handen i handsken – kompliterar varandra som allra bäst. De har levt sina liv till fullo och precis så försöker jag också leva 🙂

Dag 21 ‚Äì Mina dåliga sidor
Dag 22 ‚Äì Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 ‚Äì Det här får mig att gråta
Dag 25 ‚Äì Det här är jag bra på
Dag 26 ‚Äì Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 ‚Äì Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 ‚Äì 10 dödssynder

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..