Dag 21 och 22

Lilla virrpannan här glömde ju skriva om dag 21 igår så då får det bli idag då 😀

Dag 21 ‚Äì Mina dåliga sidor

Alla har vi väl vissa dåliga sidor vare sig vi vill erkänna de eller inte 😀
Jag är envis (inte alltid på dåligt vis dock ;-))
Jag är lite väl mycket kontroll-freak när det kommer till vissa saker
Jag kommer inte på nåt mer……

Dag 22 ‚Äì Det här upprör mig

Falskhet! Det finns så mycket falskhet hos vissa människor och jag lägger benen på ryggen direkt när jag upptäcker den sidan hos någon. Man kan fela – alla är ju bara människor men om man gång på gång fortsätter med sin falskhet då vill jag inget veta av människan!
Egotrippade människor! De som gör allt för sin egen vinnings skull! Som smörar och spelar ”snäll” men drar nytta av allt som andra kan tänkas att ha att komma med. Såna människor ploppar upp runt om mig lite då och då och det kan ta tid att verkligen se mönstret hos de men förr eller senare gör jag det och då hamnar de på ”soptippen”. Tyvärr så existerar inte ge och ta hos vissa utan de bara tar och tar och tar – men men, whats goes around comes around – sanna mina ord 😉

Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 ‚Äì Det här får mig att gråta
Dag 25 ‚Äì Det här är jag bra på
Dag 26 ‚Äì Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 ‚Äì Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 ‚Äì 10 dödssynder

  1. Ja du. Falskhet kan få en att gå i taket! Hoppas att illamåendet ger med sig snart.Här är det som vanligt förutom att min lilla Liam går med kryckor och gipsat ben . Mer finns att läsa på min blogg. Kram Camilla+ 8 barn.

  2. Ja du. Falskhet kan få en att gå i taket! Hoppas att illamåendet ger med sig snart.Här är det som vanligt förutom att min lilla Liam går med kryckor och gipsat ben . Mer finns att läsa på min blogg. Kram Camilla+ 8 barn.

  3. Anne skriver:

    Hörde om din graviditet via skvaller, måste ju titta in och säga GRATTIS till er! Hoppas att det går bra hela vägen, och all lycka till er!

  4. Anne skriver:

    Hörde om din graviditet via skvaller, måste ju titta in och säga GRATTIS till er! Hoppas att det går bra hela vägen, och all lycka till er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..