Vi är Sveriges största mammabloggar

                                       

blogg

Mammabloggar har börjat bli riktigt stora och Micah, ung mamma är ju den som toppar listan. En ung tjej som blev mamma redan i 15-års ålder.
Tyvärr så är många riktigt elaka mot Mikaela i hennes blogg och med tanke på hennes ålder så tycker jag att det är riktigt jobbigt att läsa det 🙁 Att hon är ung betyder ju inte att hon inte skulle kunna vara en bra mamma 😉
Jag tror att många läsare fastnar just för de lite annorlunda mammabloggarna som Micahs och Madeleines¬†som är en ung mamma till 7 barn. Sen har ju våran medverkan i Fam. Annorlunda påverkat våra bloggar och gjort att många läsare har hittat till oss 🙂

Jag är bara glad att ha er som läsare för ni ger så mycket positiv feedback och glädje för mig 🙂

 1. Det känns så självklart att läsa din blogg, jag blir så glad när jag läser. Inte främst för att jag själv har 5 biologiska syskon + 10 bonus. Jag vet att man kan helt klart klara av en sådan stor familj. Inget är omöjligt Mika!

 2. Det känns så självklart att läsa din blogg, jag blir så glad när jag läser. Inte främst för att jag själv har 5 biologiska syskon + 10 bonus. Jag vet att man kan helt klart klara av en sådan stor familj. Inget är omöjligt Mika!

 3. Hoppas det blir fler avsnitt av familjen annorlunda. Skuller vara så roligt om ni fick vara med. Jätte trevlig familj.. 🙂

 4. Hoppas det blir fler avsnitt av familjen annorlunda. Skuller vara så roligt om ni fick vara med. Jätte trevlig familj.. 🙂

 5. Så otroligt synd om Micha är det verkligen, folk ska bara klandra ner henne :S Det kan inte vara lätt att vara en ung mamma och driva en av Sveriges största bloggar, och sedan leva ett liv utanför det också. Usch! 🙁 Men du ska veta att jag tycker mycket om att läsa din blogg, och ni är en sådan härlig familj! 🙂 Själv har jag 5 syskon, och 5 syskonbarn fast den 6:e är på väg 😉 Älskar barn så otroligt mycket! 🙂 Kram på dig Mika

 6. Så otroligt synd om Micha är det verkligen, folk ska bara klandra ner henne :S Det kan inte vara lätt att vara en ung mamma och driva en av Sveriges största bloggar, och sedan leva ett liv utanför det också. Usch! 🙁 Men du ska veta att jag tycker mycket om att läsa din blogg, och ni är en sådan härlig familj! 🙂 Själv har jag 5 syskon, och 5 syskonbarn fast den 6:e är på väg 😉 Älskar barn så otroligt mycket! 🙂 Kram på dig Mika

 7. Är så roligt att läsa din blogg och Maddes också 🙂
  Själv fick jag första barnet när jag var 18 men är nu 31 och har 8 barn 🙂

  Kram en 8-barns mamma

 8. Är så roligt att läsa din blogg och Maddes också 🙂
  Själv fick jag första barnet när jag var 18 men är nu 31 och har 8 barn 🙂

  Kram en 8-barns mamma

 9. Grattis.. men du som har såå många barn. tips på hur man kan få ett barn att sova själv i sin säng direkt när han är trött?han är 5 månader.. han har även svårt att komma till ro 🙁

 10. Grattis.. men du som har såå många barn. tips på hur man kan få ett barn att sova själv i sin säng direkt när han är trött?han är 5 månader.. han har även svårt att komma till ro 🙁

 11. Det märks att du inte har läst hennes blogg eftersom du säger sådär. 90% av de som kommenterar ”elakt” gör det INTE pga hennes ålder utan pga hur hon beter sig…

 12. Det märks att du inte har läst hennes blogg eftersom du säger sådär. 90% av de som kommenterar ”elakt” gör det INTE pga hennes ålder utan pga hur hon beter sig…

 13. Hej hittade din blogg idag, vilket är kul då jag gillade och se eran familj på tv.n hur orkar man och hålla ihop mm bra kämpat iallfall ska bli kul att följa din blogg. Mvh Kerra

 14. Hej hittade din blogg idag, vilket är kul då jag gillade och se eran familj på tv.n hur orkar man och hålla ihop mm bra kämpat iallfall ska bli kul att följa din blogg. Mvh Kerra

 15. så trist att folk måste kommentera och trycka ner folk,, helst innan de vet något om dem de pratar om,,
  tycker ingen av er som bloggar skall ta åt er,, ja vet lättare sagt än gjort,,

  men vet av erfarenhet hur det är,, fick vår första son då jag var 14,, och nu har vi åtta barn och då pratas de om det,,

  aja jag beundrar er och tycker ni gör ett toppen jobb,, =)

 16. HERREGUD! Jag har letat efter din blogg länge! ÄNTLIGEN HITTAD! Nu har jag surfat runt i lätt en timma och läst en massa om dig och din familj. Lär du barnen Finska? Om inte gör det med Nellie jag känner massa människor som kan två språk och det spelar ingen roll om det inte är ett så stort språk det kommer dom ha gott av i livet!

 17. HERREGUD! Jag har letat efter din blogg länge! ÄNTLIGEN HITTAD! Nu har jag surfat runt i lätt en timma och läst en massa om dig och din familj. Lär du barnen Finska? Om inte gör det med Nellie jag känner massa människor som kan två språk och det spelar ingen roll om det inte är ett så stort språk det kommer dom ha gott av i livet!

 18. Mikaela HAR ALDRIG kritiserats sin ålder!

  Hon blir kritiserad för att hon aldrig tar hand om sin dotter, träffar killar, skadar sig själv, om självmordsförsök och hon skriver helt öppet om misshandeln i hennes och pappans relation.

  Har ni läst bloggen öht?

  MIRKA SVARAR: Jag lusläser inte Micahs blogg, är bara inne ibland och kollar lite…. Jag säger varken bu eller bä om hennes leverne eftersom jag inte vet den exakta verkligheten som finns bakom bloggen och fasader men folk verkar glömma att hon är trots allt bara 15 år, en ung tjej med ena benet kvar i barndomen och andra benet på vuxenlivet. Det finns bättre sätt att lämna negativa kommentarer än vad många gör. Sånt kan skada mycket mera än hjälpa. För att nå tonåringar och kanske få de att inse det destruktiva i deras leverne hjälper det inte att trycka ner de.

 19. Mikaela HAR ALDRIG kritiserats sin ålder!

  Hon blir kritiserad för att hon aldrig tar hand om sin dotter, träffar killar, skadar sig själv, om självmordsförsök och hon skriver helt öppet om misshandeln i hennes och pappans relation.

  Har ni läst bloggen öht?

  MIRKA SVARAR: Jag lusläser inte Micahs blogg, är bara inne ibland och kollar lite…. Jag säger varken bu eller bä om hennes leverne eftersom jag inte vet den exakta verkligheten som finns bakom bloggen och fasader men folk verkar glömma att hon är trots allt bara 15 år, en ung tjej med ena benet kvar i barndomen och andra benet på vuxenlivet. Det finns bättre sätt att lämna negativa kommentarer än vad många gör. Sånt kan skada mycket mera än hjälpa. För att nå tonåringar och kanske få de att inse det destruktiva i deras leverne hjälper det inte att trycka ner de.

 20. Hej Mirka!
  Det är verkligen trist att många ser ner på unga föräldrar! 🙁 Jag har inte läst ”Micahs” blogg dock, men känner igen det från andra håll.

  Jag har en fråga till dig, jag undrar hur du hanterar barn och olyckor. Jag har bara ett barn och är alltid lite nervös för att han ska ramla illa eller sätta i halsen. Änskar att jag vore lite ”coolare”! Har det hänt någon olycka någon gång med något av era barn så att ni behövt åka in till sjukhuset?

  Tack för en fin blogg, det är alltid roligt att kika in här och läsa om din fina familj :-).

  Mvh

  Sofie i Linköping

 21. Hej Mirka!
  Det är verkligen trist att många ser ner på unga föräldrar! 🙁 Jag har inte läst ”Micahs” blogg dock, men känner igen det från andra håll.

  Jag har en fråga till dig, jag undrar hur du hanterar barn och olyckor. Jag har bara ett barn och är alltid lite nervös för att han ska ramla illa eller sätta i halsen. Änskar att jag vore lite ”coolare”! Har det hänt någon olycka någon gång med något av era barn så att ni behövt åka in till sjukhuset?

  Tack för en fin blogg, det är alltid roligt att kika in här och läsa om din fina familj :-).

  Mvh

  Sofie i Linköping

 22. Var inne och läste och en del kommentarer var elaka. Det luktar avundsjuka emellanåt.
  Att vara en stor bloggare har både för och nackdelar. Jag har bara en liten och jag är nog glad för det. Jag får oxå gliringar ibland men mestadels så ör det positivt!
  Kram på dig Mirka. Jag väntar med spänning på att höra om det är mer än en i magen 😉

 23. Till Caroline:
  ”Så otroligt synd om Micha är det verkligen, folk ska bara klandra ner henne :S Det kan inte vara lätt att vara en ung mamma och driva en av Sveriges största bloggar, och sedan leva ett liv utanför det också.”
  Driva en blogg? Du måste skoja. Det är ju bara att slänga in några bilder på dagens outfit och skriva några rader om hur stark man är som människa.
  Det är inte därför de är synd om detta barn. Det är synd om henne för att hon inte värnar om sin integritet, inte tar hand om sig och uppenbarligen inte kan ta hand om sitt barn.

 24. Till Caroline:
  ”Så otroligt synd om Micha är det verkligen, folk ska bara klandra ner henne :S Det kan inte vara lätt att vara en ung mamma och driva en av Sveriges största bloggar, och sedan leva ett liv utanför det också.”
  Driva en blogg? Du måste skoja. Det är ju bara att slänga in några bilder på dagens outfit och skriva några rader om hur stark man är som människa.
  Det är inte därför de är synd om detta barn. Det är synd om henne för att hon inte värnar om sin integritet, inte tar hand om sig och uppenbarligen inte kan ta hand om sitt barn.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..