Dag 30

Dag 30 ‚Äì 10 dödssynder

Jag tänker och tänker och det är inte det lättaste att komma på svaren 😀 Vissa saker är ju liksom så självklara = det mesta som bruter mot lagarna liksom 😉 Jag väljer att ta upp några självklara saker men även några mindre ”allvarliga” saker som jag ser som stora nej, nej i det vanliga livet…..

1: Pedofili ligger högst uppe på min lista! Jag är egentigen mot dödsstraff MEN inte när det kommer till pedofiler! De jävlarna ska plågas långsamt och länge. De ska få lida alla världens smärtor och ångest och hållas levandes så länge som möjligt för att de ska kunna plågas så länge som möjligt! Många kanske tycker att det blir dubbelmoral men det skiter jag i för det finns inga ursäkter till det de gör 🙁
2: Mord
3: Kvinnomisshandel
4: Kvinnlig stympning

5: Falskhet. Som jag tidigare nämt så är det något jag verkligen inte gillar 🙁 Folk som är så jäkla inställsamma och smöriga ansikte mot ansikte men bakom ryggen visar de en helt annan sida *ryser*
6: Lögner = Går ofta hand i hand med de falska typerna
7: Egoism. Lite lagom ego får man gärna vara, det är bara bra med bra självförtroende 😀 Men när man är så inne i sig själv att man utnyttjar andra för att försöka komma nån vart och bara tar och tar och tar men aldrig ger nåt tillbaka DET är en icke önskvärd egenskap tycker jag 🙁
8: Förutfattade meningar. Ha gärna en åsikt men se till att ha någon fakta bakom den 😉
9-10: Kommer inte på nåt mera 😀

 1. Nike skriver:

  Vore det inte mer logiskt att helt enkelt skriva ”misshandel” i stället för ”kvinnomisshandel”? Jag skulle bli lika förbannad om nån misshandlade mina killkompisar som tjejkompisar (eller min son som dotter, om jag hade barn.)

 2. Nike skriver:

  Vore det inte mer logiskt att helt enkelt skriva ”misshandel” i stället för ”kvinnomisshandel”? Jag skulle bli lika förbannad om nån misshandlade mina killkompisar som tjejkompisar (eller min son som dotter, om jag hade barn.)

 3. Håller med dig…till viss del. På 3:an skulle jag dock vilja ta bort ”kvinno”(kanske är något som jag har missat sedan tidigare eftersom jag bara ramlade in här nyss och tyckte bloggen var mysig) Men enligt mig är all misshandel, barn, man som kvinna lika hemsk och djä*lig. =/

  Härlig blogg som sagt! ^^

 4. Håller med dig…till viss del. På 3:an skulle jag dock vilja ta bort ”kvinno”(kanske är något som jag har missat sedan tidigare eftersom jag bara ramlade in här nyss och tyckte bloggen var mysig) Men enligt mig är all misshandel, barn, man som kvinna lika hemsk och djä*lig. =/

  Härlig blogg som sagt! ^^

 5. Sofia skriver:

  Att plåga en person länge och dödsstraff är väl inte riktigt samma sak i praktiken?
  Dödsstraff är väl att de dödas direkt, medan det plågsamma tar sin lilla tid men jag förstår vad du menar 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..