FRÅGESTUND!

Eftersom jag knappt kommer in i min blogresponse och därmed inte kan svara på de frågorna som ställs där – Kan på sin höjd, om jag lyckats logga in, svara på 2-3 frågor sen fungerar det inte längre – så tycker jag att det är då ett perfekt läge för en frågestund 🙂

                        

imagesCA4PC3WT

Så fråga på, vad som helst men kolla gärna så att samma fråga inte redans ställts ett antal gånger¬†;-) Det underlättar mycket för mig sen när jag ska summera alla frågorna 🙂

Vi kör med frågestunden fram till fredag 29/7 kl. 21 🙂

 1. Idah skriver:

  Hinner du/Peter skriva i böcker såsom ”mitt första år” mm till varje barn eller har du nåt annat sätt att dokumentera på?!
  Har ni både pigga och mer trötta barn? Alltså behöver en del mer sömn än andra, har vissa varit lättare att lägga på dag och kvällen än andra eller har ni kört samma teknik rakt över och har det då blivit samma resultat på samtliga barn?! Kul att höra kring sömnen från någon som har många barn att jämföra med varandra!

 2. Hejsan

  Vet inte om man skall tycka att det är riktigt ok att skaffa så mkt barn. Vad går det ut på. Allvarligt talat. Ni hinner ju inte njuta av var och en. Kom inte och säg det dygnet har bara 24 timmar. Ni kan omöjligt ha tid för var och en. Det är provocerande att se på tv:n familjen annorlunda.. ungar som hoppar i soffor gapar och skriker. Vi andra som är på samma ställe kanske inte uppskattar detta. IKEA är ju faktiskt till för alla. Eller ICA-affären eller vad nu ni är hela lasset.

 3. Vad fint att du tagit dig tid och svara!

 4. Åsa skriver:

  Hej!!
  Vad många frågor du har fått!! Men många är samma…
  Hoppas du orkar svara på alla.
  Jag vet att du inte vill prata om eran ekonomi. Har själv 6 barn och tycker det är kul och intressant och se hur andra stora familjer klarar av ekonomin, det är ju inte alltid så lätt.
  Skall bli kul att läsa alla svar.
  Kram

 5. * Hur långt är det från huset till Märsta?
  * Hur nära bor Helen med sin familj? Hur har du lärt dig känna henne?
  * Köper du kläder bara om det behövs eller gör du det ibland bara för skoj skull (som jag) ? 😉
  * Köper du ofta godis?
  * Gillar du ngn mat som ”kommer” från Finland?
  * Köper du hellre finsk mat än svensk? Typ kött, korv eller liknande?

  * Sjunger ni mycke hemma hos er?
  * Är ni ”stränga” med barnen? Har ni tydliga regler? Gör ni så att ni säger först ngt (kanske förbjuder ngt) sen skiter ni ändå hela ”grejen” o låter det vara?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..