Vecka 19

Tiden går…vecka 19 redan, helt fantastiskt 🙂
Jag mår övervägande bra, lite halsbränna beroende på vad jag har ätit.
Jag brukar börja känna sparkar väldigt sent, runt v. 20-22 först (även med tvillingarna) men tror faktiskt att jag känner små fladder nere i magen redan 🙂

P1000642 - Kopia

V. 18+1

Har inte vägt mig för när vi kom till Märsta och Peter åkte tillbaka till huset så tog han med sig vågen 😀

Om du vill läsa vad som händer i magen runt v.19 så kan du göra detHÄR 🙂

 1. hej hej

  Vi träffades på mammablogg galna i maj.. 🙂 Vill gratulera dig till bebisen i magen, ser att vi är ganska precis lika i våra graviditeter och vi är lika gamla (eller unga, hihi) med..

  Måste även gratta dig till uppskrivningen, underbart.. håller mina tumma för uppkörningen med för ett körkort är sååå skönt att ha.. 🙂

  Kram

 2. Jennie skriver:

  Hej hej!
  Vill bara säga att jag tycker du har en jätte fin familj. Du e en super mamma, jag beundrar din ork :-). Vill också passa på och önska lycka till med den kommande bebisen och körkortet. Vad härligt ni kommer att få det på landet efter er flytt. Har själv också flyttat till landet för att barnen ska få en trygg uppväxt. Som sagt lycka till med allt o tack för en ärlig och underhållande blogg 🙂 Kram Jennie

 3. Jenny skriver:

  Spännande 🙂 Själv går jag in i vecka 19 denna veckan. Kul att vi ska ha nästan samtidigt 🙂 När e du beräknad?

  MVH/Jenny

 4. Irene skriver:

  Gud syns inte!

 5. Lotta skriver:

  Sv: Tack för den fina kommentaren! Jag blev verkligen jätteglad för den =) Mest glad för att jag ju själv följer din blogg (men oxå kommenterar dåligt…) å så visar det sig att du läst min =) För tillfället har jag svårt att få stunder att sitta o blogga. Det finns så mycket annat man prioriterar (läs: SOL!) Haha 😉 Iaf, välkommen tillbaka och JA, du får jättegärna länka! =) Ha en fin dag med familjen! (det tänker jag ha, för Jonas drog till sjön med fyra små o den femte lilla sover så det blir solstolen en liten stund nu!) Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..