Liite mera från Niagara falls :-)

  1. hej!! hur var det för dig med storlekar när du handlade kläder till barnen? min man är i las vegas nu och han säger att storlekarna är jätte konstiga! min dotter har 110 här hemma och min son 122 och där har dom tum storlekar!! mvh jenny

    MIRKA SVARAR: De kläder jag köpte gick på ålder så som Oliver som har strl. 110 fick tröjor i strl. 5T och Victor och Selina som har strl. 122 fick strl. 8T ( 7T fanns inte…). Hoppas att det är till nåt hjälp….annars får maken din nog lita på sin ögonmått;-)

  2. Maria skriver:

    Såg att ni satt in kamin oxå. Så skönt,

  3. Kerra skriver:

    Blir så avis, vill också ha kaffe från starbucks och handla p嬮sears 🙂 vill åka till USA jag med 😉 de är en dröm och hoppas den går in ngn ggn. Härliga bilder och jätta kul att se. Ni var ju där rätt tid också egentligen just för att se dreas förberedelse till Halloween samt julutsmyckningen i affärerna. En fd jobbarkompis flyttade dit förra året hon sa de var så stort mot här, alltså julskyltning/dekorationer mm. Du måte verkligen ligga efter i sömn kan jag tro, du måste vara super trött. ha en underbar lördag. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..