Vecka 30

Idag går jag in på vecka 30!! Nu börjar¬†finalen närma sig med stora steg:-) Jag mår riktig bra fortfarande, inga foglossningar att snacka om heller som jag annars brukar ha massor av. Bara halsbrännan som plågar mig i perioder…. Börjar samla på mig lite vätska så det syns nu men annars är det bara finemangens med mig:-)

045 - Kopia

Magen v. 29 + 0

Vill ni läsa mera om vad som händer med bebisen och mamman runt v.30 så kan det göras HÄR 🙂

 1. Mirka du är ju bara en oförskämt fräsh höggravid kvinna! 🙂 Saknar dig!!!

 2. Ida skriver:

  Jätte fin mage! Har ni haft denna mysiga kamin innan?

 3. emma skriver:

  Jätte fin 🙂
  När är bebisen beräknad? Det måste bli runt jul väl?

 4. Elin skriver:

  Oj vad fort det går! Det var ju bara förra veckan du berättade att ni skulle ha en till bebis. ;P

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..