Borta hela dan…

image

Orkar inte bråka med Linnea om datorn, det är ju hennes dag så hon får snällt sitta där i fred 😉
Så en snabbis med mobilen kommer här bara….
Orkar inte heller skriva nåt ordentligt inlägg, vi har varit iväg på utflykt hela dagen och jag är slut som artist just nu…

Har inte hunnit maila de som är intresserade av skorna men gör det imorgon ok 😉

Fick förrästen en fin bukett av älsklingen igår, så roligt när han kommer med sånt helt oväntat <3

Kramis

 1. Emma skriver:

  Följde alla avsnitt på tv:n. 🙂 Jag beundrar verkligen er alla! Jag har själv 6 syskon, men kan nästan inte föreställa mig att ha 7 eller mer barn! Men kan tänka mig att det är otroligt mysigt och samtidigt rätt tufft! Ni gör det bra! 🙂 Sköt om er! Kramiz

 2. Kerra skriver:

  Visst är det kul när man får ngt helt oväntat, sånt uppskattas verkligen 🙂

 3. Malin skriver:

  Hej jag undar en väldigt privat sak, hur har ni råd? Jag menar du jobbar inte, får du något bidrag? Peter jobbar och han måste väl tjäna väldigt bra? Visst jag förstår att ni får flerbarnstillägg osv men för mig verkar det omöjligt att det ska gå ihop? 🙂 om du inte tycker att det är för privat får du gärna berätta om det med olika belopp osv ! Din blogg är fantastisk!,

  MIRKA SVARAR: Peter har bra lön och jag har rätt bra föräldrarpenning så vi klarar oss bra med bra planering med allt;-)

 4. rebekah skriver:

  en sån underbar bukett 🙂

 5. Carina skriver:

  Vilken fin bukett! Ha en skön söndag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..